Jaarhoroscoop 2022: dít zal het nieuwe jaar jou brengen Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Jaarhoroscoop 2022: dit kun je verwachten van het nieuwe jaar

Wat zal het komende jaar jou brengen? Dat lees je in de jaarhoroscoop 2022. Van gezondheid tot vriendschap, van liefde tot persoonlijke ontwikkeling: dít staat er voor jou in de sterren.

Ga je dromen waarmaken, kies je eindelijk eens écht voor jezelf of komt er een nieuwe liefde op jouw pad? Dat lees je in deze jaarhoroscoop.

Jaarhoroscoop 2022

We hebben twee moelijke jaren gehad en hoewel we er ook nu nog niet zijn, is het wel hoog tijd om vooruit te kijken. Dat doen we dan ook, in deze jaarhoroscoop voor 2022. Ben je benieuwd wat er voor jou in de sterren staat? We zetten het per sterrenbeeld voor je op een rij.

Ram – 21 maart t/m 20 april

Je bent een echte knokker, Ram. Ambitieus en gericht op winnen. Ook dit jaar wil je overal het beste van maken, zodat je je persoonlijke doelen kunt bereiken. Door alle beperkingen en commotie van de afgelopen tijd heb je extra zin om je schouders eronder te zetten. Het wordt een actief jaar, waarin je niet gaat zitten afwachten. Je carrière is belangrijk, daar stop je veel energie in. Werk je niet meer, dan zoek je naar andere mogelijkheden om jezelf te uiten. In vrijwilligerswerk of een sport bijvoorbeeld.

De hele jaarhoroscoop 2022 voor Ram kun je hier lezen.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Het komende jaar sta je meer dan ooit open voor verandering en vernieuwing, Stier. Desondanks kun je het gevoel krijgen dat bepaalde plannen worden tegengehouden en je het oude nog niet kunt loslaten. Als Stier doe je dat eigenlijk ook liever niet, want je houdt van zekerheid en bent helemaal niet zo van de vernieuwing. Vooral op werkgebied geeft dat een onrustig en verwarrend gevoel.

Benieuwd naar de rest van jouw jaarhoroscoop 2022, Stier? Lees dan hier verder.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Het wordt een actief jaar, Tweelingen. Een jaar waarin je je vooral vanaf augustus erg gestimuleerd en geïnspireerd voelt. Je brengt zaken op orde waar je al een tijd tegenaan zat te hikken. Ook in je werk boek je flinke vooruitgang of je vindt een nieuwe baan. Werk je niet (meer), dan vind je andere nieuwe bezigheden die je voldoening geven. Het wordt, kortom, een jaar waarin je niet bepaald zult stilzitten. Je gaat op pad, de wijde wereld in, letterlijk of figuurlijk.

Maar dat is niet alles! Lees hier de rest van de jaarhoroscoop voor 2022 voor Tweelingen.

Kreeft – 22 juni t/m 23 juli

De coronacrisis heeft grote gevolgen gehad voor jou, Kreeft. Niet alleen fysiek, maar ook voor je sociale leven. Je bent een gezelligheidsmens en lange tijd was ‘normaal’ contact natuurlijk heel lastig. Lekker eten in een restaurant was ook nogal ingewikkeld en dat is het nog steeds wel een beetje. Het komende jaar zal een stuk makkelijker worden met veel meer fijne mensen om je heen en aangename uitjes. Probeer wel een beetje zuinig te blijven.

Benieuwd naar de rest van je jaarhoroscoop, Kreeft? Lees dan snel verder.

Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

Hoewel je op zich erg serieus bezig bent, orde op zaken wilt stellen en van alles wilt regelen, kunnen je plannen in de war worden gegooid. De vernieuwing die je voelt en wilt aanbrengen wordt daardoor steeds afgeremd. Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe baan of wil je stoppen met werken, maar de omstandigheden of je partner houden dat tegen. Je bent een harde werker en blijft dat ook. Als je niet meer werkt, ben je op een ander gebied nog steeds heel actief.

Wat heeft het komende jaar verder voor jou in petto? Dat lees je in de jaarhoroscoop 2022 voor Leeuw.

Maagd – 24 augustus t/m 22 september

Dit wordt een goed jaar. Je bent heel krachtig, staat open voor vernieuwing en je intuïtie draait op volle toeren. Je zult je nog wel ergeren aan bepaalde coronamaatregelen, maar daar heeft zo’n beetje iedereen last van. Jou kennende zul je alles wel keurig op orde en geregeld hebben, zodat je vrij bent om weer zo veel mogelijk plekken te kunnen bezoeken. Je weerk vraagt na de zomer extra aandacht en daar ben je dan ook succesvol in. Dat kan ook financieel voordeel opleveren.

Lees hier snel verder om te zien wat er in de jaarhoroscoop 2022 staat voor Maagd, op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, relaties en gezondheid.

Weegschaal – 23 september t/m 22 oktober

Je hebt een enorme hekel aan ruzie. En een omgeving met veel spanningen is voor jou ook een ramp. Je wilt harmonie en een bepaalde rust, anders functioneer je gewoon slecht. De wereld was natuurlijk nogal een chaos de afgelopen tijd en dat is je niet in de koude kleren gaan zitten. Het zijn allemaal omstandigheden die je negatief hebben beïnvloed en waar je extra gevoelig voor bent. Daardoor kun je last hebben van wisselende stemmingen. Hoewel je die niet altijd uit, merkt je omgeving wel dat je wat grillig bent.

De rest van je jaarhoroscoop voor 2022 lees je hier, Weegschaal.

Schorpioen – 23 oktober t/m 22 november

Het word helemaal geen verkeerd jaar, maar wél een bijzonder jaar. Je bent van nature erg vasthoudend. Het kost je aanvankelijk wel tijd om iets of iemand te vertrouwen. Maar is dat eenmaal het geval, dan laat je ook niet meer los. Het is bij jou alles of niets. Zowel met mensen als met een hobby of je werk. Eigenlijk met alles. Nu word je gestimuleerd om te vernieuwen en los te laten. Dat is dus best heftig voor je, maar ook heel spannend en leuk.

Er is meer, Schorpioen. Lees het hier in de jaarhoroscoop 2022 voor Schorpioen.

Boogschutter – 21 november t/m 22 december

Het wordt een actief jaar, waarin je veel zelf kunt gaan doen, maar soms ook gedwongen zult zijn om met anderen samen te werken. Van nature ben je een solist en vertel je anderen graag hoe het allemaal moet. In iedere Boogschutter zit niet voor niets wel een beetje een leraar. Maar vooral na de zomer zul je meer teamwork moeten doen. Dat is dan wel even wennen. Gedoe en ruzie wil je echter niet. Gelukkig zit je goed in je vel en is je optimisme niet kapot te krijgen.

En wat dit jaar niet precies jouw grootste talent blijkt te zijn, lees je hier in de volledige jaarhoroscoop 2022 voor Boogschutter.

Steenbok – 23 december t/m 20 januari

Je bent sterk en doet vreselijk je best. Maar toch kun je die nieuwe plannetjes niet altijd uitvoeren, omdat je eerst financieel je zaakjes op orde moet hebben. Door hogere kosten of andere redenen zijn er wat onzekerheden op dat gebied. Om jezelf meer ruimte te gunnen en ook leuke dingen te kunnen doen, probeer je je wat minder aan te trekken van allerlei regeltjes. Je verantwoordelijkheidsgevoel beperkt je daar soms in, maar daar heb je weinig last van. Het is hooguit allemaal wat rommelig, maar je bent het wel gewend om de verantwoording op je te nemen.

Meer voorspellingen voor het komende jaar lees je in de jaarhoroscoop 2022, Steenbok, die je hier kunt vinden.

Waterman – 21 januari t/m 18 februari

Het afgelopen jaar was een jaar van tegenstrijdigheden. Je had behoefte aan zelfontplooiing en wilde bepaalde zaken verbeteren, maar daarin werd je nogal beperkt. Nu komen er, vooral op financieel gebied, nieuwe mogelijkheden en wat mazzeltjes op je pad. Ook is de kans groot dat je weer meer werk krijgt. Veel Watermannen zijn zzp’er en hebben het dus extra lastig gehad in de coronaperiode. Dit is de tijd om aandacht te besteden aan hoe je je geld verdient en of dat nog bevalt of dat je nieuwe kennis moet opdoen.

Wat staat er nog meer voor jou in de sterren? Je leest het in de jaarhoroscoop 2022 voor Waterman.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Het jaar begint goed, met veel kansen, een grote aantrekkingskracht op anderen en een enorm optimisme. Niet meteen allemaal tegelijk, maar het wordt in elk geval wel een positief jaar. Je wordt nog wel beïnvloed door de gebeurtenissen in je directe omgeving en de rest van de wereld, maar je kunt er wat beter mee omgaan dan eerst. Je hoeft het immers niet allemaal op te lossen. Na een periode waarin je nogal afgesloten was van alles en iedereen mag je nu weer de wijde wereld in. Na de zomer is er een grote kans op financieel voordeel.

Maar er is meer! De rest van je jaarhoroscoop 2022 lees je hier, Vissen.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Jaarhoroscoop Beeld Margriet
Beeld Margriet

Wil je na deze jaarhoroscoop voor 2022 ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong
Beeld | Getty Images

Ilse van RoekelGetty Images
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden