PREMIUM

Horoscoop

Kleine dingen kunnen de sleur doorbreken, Leeuw

Ram 21-3 t\m 20-4

Laat je niet van de wijs brengen door een paar obstakels op je pad. Dat iets niet meteen lukt, hoeft niet te betekenen dat het ook niet kan. Relaxen doe je door te wandelen of fietsen, dicht bij huis of verder weg. Klussen aan je huis biedt ook afleiding. Of laat je dat liever door iemand doen?

Stier 21-4 t/m 21-5

Je hebt al een tijdje het gevoel dat je maar niet verder komt. Of in elk geval niet zo ver als je zou willen. De ideeën die je hebt zijn goed, maar meestal kloppen de omstandigheden nog niet. Als de doorzetter die je bent, geef je niet op. Maar richt je nu nog maar even op andere zaken.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Had je eerder vooral behoefte aan rust, nu ga je langzaam uit je schulp kruipen. Sterker: je zit boordevol plannen. Voor een cursus om een nieuwe taal te leren of hoe je een boek moet schrijven? Je loopt al langer met het idee rond om je herinneringen op te schrijven voor de kinderen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Er kan financieel van alles op je af komen waar je niet op had gerekend. Daar kun je slecht tegen. Doordat alles zo duur wordt zie je je buffertje verdampen. Deze week kun je echter mazzel hebben met een gunstige aankoop of een ander meevallertje. Alvast uitgeven is verleidelijk...

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je hebt een onbedaarlijke zin in iets nieuws. Sleur is saai, nietwaar? Maar soms kan het niet anders en zit je vast aan bepaalde dingen. Toch is er meer te veranderen dan je misschien denkt. Door eens een andere weg te nemen dan je normaal doet of een oude kennis op de koffie te vragen.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Wacht je het liefst af totdat jíj wordt uitgenodigd? En baal je als dat niet gebeurt? Waarom doe je het eigenlijk zelf niet? Als je iets graag wilt, moet je zorgen dat je het krijgt. Je bent nu in staat om veel vrijer te handelen en toch sterk in je schoenen te blijven staan. Er kan je weinig gebeuren.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Door de dagelijkse routine komt het er meestal niet van om de mensen om je heen wat vaker te zien. Tijd om daar iets aan te doen. Met wat extra aandacht voor elkaar kun je de band aanhalen. Er is genoeg waarvan je samen kunt genieten. Een gedeelde ervaring vergeet je nooit meer.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Je kunt het leven als wat grillig ervaren. Niet alles gaat van een leien dakje, toch voel je je over het algemeen wel goed. Maar ook een beetje verward en onzeker. Door je te richten op dingen waar je wél controle over hebt, heb je er een stuk minder last van. Geduld heb je toch wel.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Omdat je nogal eerlijk bent, kun je scherp uit te hoek komen. Of in al je onschuld een opmerking maken die harder aankomt dan je wilt. Toch staat deze week in het teken van leuke contacten. Door elke dag ten minste één keer iets te doen waar je plezier aan beleeft, word je blij.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Vintage is helemaal in. Komt dat even goed uit! Je hebt vast wat aardige spulletjes liggen die je kunt opknappen zodat ze er weer prima uitzien. Die kun je dan gebruiken als cadeautje voor iemand, ook voor jezelf. De grap is dat je minder geld uitgeeft en er nog plezier aan beleeft ook.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je kunt heel lang alles oké vinden, maar op een dag heb je er schoon genoeg van. Dan wil je dat een bepaalde situatie stopt. Dat hoeft niet dramatisch te zijn, maar het irriteert je wél. Zoals vuile was naast de wasmand of geen dopje op de tube tandpasta. Even briezen en dan zand erover.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Als je je opwindt over iets, is dat niet goed voor je humeur. Veel mensen hebben tegenwoordig een korter lontje of ze zijn minder attent. Jij voelt je afgewezen, maar meestal heeft het niets met jou te maken. Wél alles met die andere persoon. Schouders erover ophalen maar en dóór.

Marjolijn de Jong

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden