PREMIUM

Horoscoop 25-08 t/m 31-08

Ram

Plotselinge veranderingen sturen je plannen in de war of je krijgt te maken met een tegenvaller die je niet had voorzien. Wel handig dus om een buffertje te hebben en geen uitgaven te doen die niet heel erg nodig zijn. Beetje saai dus wel, want eigenlijk vind je dat geld moet rollen.

Stier

Je hebt nog steeds veel verantwoordelijkheden op je bord en kunt daardoor te weinig tijd aan leuke dingen besteden. Er kan een beroep op je worden gedaan om een (klein)kind op te vangen. Zo heeft de betreffende ouder even wat lucht en jij maakt er een feestje van. Is er toch nog gezelligheid.

Tweelingen

Er blijkt veel werk aan de winkel. Aan de ene kant kom je daardoor niet aan vakantie toe, aan de andere kant kun je zo wel je carrière een boost geven. Of krijg je de kans om je ervaringen uit je werkende verleden uit te dragen en aan mensen door te geven. Dat geeft je veel voldoening.

Kreeft

Vriendschappen zijn niet altijd wat je ervan verwacht. De ene vriend valt nogal tegen, terwijl een andere je juist heel erg meevalt. Ook als je elkaar al heel lang kent. Zolang je je realiseert dat het niet altijd met jou te maken heeft, voelen onverwachte situaties een stuk minder vervelend.

Leeuw

Er even helemaal tussenuit? Daar kun je van opknappen, al is het maar een korte break. Een dagje op stap naar een plek waar je niet snel naartoe gaat of naar kennissen die je al lang niet zag. Als je zorg draagt voor een ander is het al helemáál goed om even wat tijd voor jezelf te nemen.

Maagd

Een goede week om je plannen uit te voeren. Handig om een schema te maken, want op papier is het duidelijker dan in je hoofd. Bovendien blijf je dan niet in de details hangen. Extra leuk: als je zicht hebt op wat je de komende tijd wilt doen, kun je je er ook beter op verheugen.

Weegschaal

Je wilt het liefst met je partner of een vriend(in) van alles ondernemen. Samen is het gewoon veel gezelliger. Ook stimuleert het je om het bij tegenslag niet meteen op te geven. Vallen plannen duurder uit dan je had verwacht? De oplossing dient zich na een goed gesprek vanzelf aan.

Schorpioen

Je stopt met werken of gaat verhuizen: als jij of je partner met veranderingen te maken hebben, beïnvloedt dat jullie leven. Meestal ben je vasthoudend en laat je niet snel een geliefde los. Maar je kunt wel zomaar verliefd worden op een ander. Of je daar iets mee doet is een ander verhaal.

Boogschutter

Had je gedacht om dit najaar die leuke reis te maken? Houd dan rekening met tegenslag. Nou ben je meestal behoorlijk optimistisch ingesteld, waardoor je er wel iets op verzint. Dan blijkt het later heel erg mee te vallen. Zelfs zó dat het voelt als een geluk bij een ongeluk. Toeval bestaat niet.

Steenbok

Heb je een familielid of kennis geld geleend? Dan kan het lastig zijn om dat terug te vragen. Maar je hebt geen zin om het dan maar helemaal te vergeten. Gaat het niet om geld maar om iets anders dat is beloofd? Vervelend als je daar zelf om moet vragen. Maar afspraak is afspraak.

Waterman

Ben je op zoek naar een nieuw huis of wil je verbouwen? Dat alles verloopt nogal moeizaam. Dus is geduld een schone zaak. Nu ben je best inventief en verzin je er wel wat slims op. Misschien sla je zelfs wel zelf aan het klussen. Dat gaat sneller en is bovendien goedkoper.

Vissen

Als je een vorm hebt gevonden om je creativiteit te uiten, ben je een gelukkig mens. Al je gevoel moet er immers uit. Je lijkt er ook best wel wat geld mee te kunnen verdienen, al was dat niet de opzet. Meestal ben je niet echt zakelijk, maar weet je wel voldoende geld in het laatje te brengen.

Marjolijn de Jong

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden