Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Weegschaal

Je zou het contact met mensen, die weinig positiefs te melden hebben, misschien moeten beperken of zelfs afbreken. Laat je als single niet snel verleiden. Het is goed als hij of zij moeite moet doen. Op deze manier krijg je beter in de gaten met wat voor persoon je te maken hebt. Je geeft je helemaal over aan onderbewuste verlangens. Logisch dus dat je dromen extreem gedetailleerd zijn. Probeer ze te onthouden, want ze zitten vol met belangrijke inzichten.
Weegschaal

Meer weten, Weegschaal? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Weegschaal in de liefde.

Weegschaal (21-09 – 23-10)

Ben je geboren tussen 21 september en 23 oktober? Dan is Weegschaal jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Weegschaal

Weegschaal staat bekend als het meest diplomatieke en beschaafde sterrenbeeld. De weegschaal is niet voor niets hun teken: dit sterrenbeeld zoekt balans in alles in het leven. Ze zijn de bemiddelaar in conflicten, dol op schoonheid en mooie dingen, wegen altijd de voors- en tegens in situaties af en zijn daarom goede strategen.

Weegschalen zijn dol op discussiëren en zoeken diepgang in hun gesprekken. Overhaaste beslissingen nemen ze nooit, en ze zijn altijd op zoek naar innerlijke rust. Mensen die hun perfect overwogen leven overhoop komen gooien, waarderen ze niet. In die zin zijn Weegschalen best een beetje control freaks.

Positieve eigenschappen van Weegschaal

Vanwege hun voorkeur voor balans zijn Weegschalen altijd eerlijk en streven ze naar vrede en gelijke rechten voor iedereen. Ze proberen altijd alle kanten van het verhaal te zien, en hierbij niemand te benadelen. Daarom vinden ze het soms wel lastig om voor hun eigen mening uit te komen.

Weegschalen zijn enorm intelligent omdat ze kritische denkers zijn, en zullen altijd kalm blijven in chaotische situaties. Maar: ze zijn ook gek op lol hebben en zijn charmante types die graag flirten. Hier vind je meer positieve eigenschappen van de Weegschaal en hier ontdek je juist de slechte eigenschappen.

Weegschaal en de liefde

Weegschaal is gek op de liefde, maar loopt hierin zichzelf regelmatig voorbij. Weegschalen willen anderen altijd gelukkig maken en hebben een droombeeld van hoe hun perfecte relatie eruit moet zien, maar helaas is dit zelden de realiteit. Met de ups en downs van een lange relatie heeft een Weegschaal vaak moeite, maar hij houdt niet van afhaken. Daarom hebben Weegschalen vaak de langste relaties van alle sterrenbeelden.

Weegschaal en seks

Weegschalen dol op het spel dat zich vóór de slaapkamer afspeelt. Ze winden graag op door zomaar rond te lopen in een sexy outfit. Ze zijn nu eenmaal dol op schoonheid en zien er zelf graag op hun best uit. Die hang naar luxe uit zich ook tussen de lakens: zo is de Weegschaal dol op massages. Wanneer het te ruw wordt klapt een Weegschaal dicht, want daar houdt dit sterrenbeeld absoluut niet van.

Weegschaal en vriendschap

Weegschalen zijn behulpzame en gulle vrienden. Ze komen open en mild naar anderen over, waardoor andere mensen graag in hun bijzijn zijn. Vriendschappen zijn ook enorm belangrijk voor de Weegschaal, en ze geven makkelijk hun hart, tijd en zelfs geld aan de mensen die ze belangrijk vinden. Benieuwd wie die perfecte vriendschapsmatches zijn? Dat lees je hier.

Weegschaal op werk

Dit sterrenbeeld is een fijne collega om mee te werken, vanwege de open en eerlijke instelling. Achterbaksheid en roddelen doet de Weegschaal absoluut niet aan. Ze zijn altijd bereid om anderen te helpen. Door hun eigen kritische denkvermogen doen ze dingen vaak tien keer sneller dan anderen, maar ze zullen nooit het gras voor iemands voeten wegmaaien. Wel heeft dit sterrenbeeld soms moeite met nee zeggen, waardoor ze vaak over hun eigen grenzen heengaan. Dit maakt ze gevoelig voor burn-outs.