Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Waterman

Je bent vandaag erg snel op je teentjes getrapt en dat hebben de mensen in je directe omgeving ook in de gaten. Ineens is het wel érg rustig om je heen. Tijdens een proces van zingeving stuit je op vragen die je op dit moment niet kunt beantwoorden. Praat hier eens uitgebreid over met die ene spirituele kennis. Het leven is heerlijk emotioneel en dramatisch. Houd er wel rekening mee dat niet iedereen gediend is van zoveel intensiteit.
Waterman

Meer weten Waterman? Check dan ook je weekhoroscoop en je jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Waterman in de liefde.


Alles over Waterman (20/01 – 19/02)

Ben je geboren tussen 20 januari en 19 februari? Dan is Waterman jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Waterman

Watermannen zijn intelligente denkers die veel vrijheid nodig hebben. Ze zijn vaak grillig en hun humeur kan van het ene op het andere moment omslaan. Dit maakt ze soms onvoorspelbaar en voor meer uitbundige sterrenbeelden lastig om mee om te gaan, omdat een Waterman vaak lastig te doorgronden is.

Watermannen respecteren mensen die een andere mening hebben dan zij, maar zullen zo’n mening niet snel aannemen. Hebben ze het gevoel dat ze tot iets gedwongen worden, dan zullen Watermannen veel tegengas geven of de benen nemen. In een conflict kunnen ze pittig reageren.

Positieve eigenschappen Waterman

Hun eigenwijze en ietwat excentrieke karakter heeft echter veel positieve kanten: een Waterman weet enorm goed wat ‘ie wil en zal alles op alles zetten om dat te bereiken. Ze kunnen hierdoor goed problemen oplossen en out of the box denken. Ook zijn ze humanitair en een groot voorstander van gelijkheid, en zetten hun rebelse en intelligente aard daarom graag in voor het goede doel. Lees hier meer over de positieve eigenschappen van Waterman en hier over hun slechte eigenschappen.

Waterman en de liefde

Zoals al uit de bovenstaande eigenschappen blijkt, zal iemand sterk in zijn schoenen moeten staan om een relatie te hebben met een Waterman. Een Waterman zal niet snel iemand toelaten in zijn of haar leven vanwege de sterke hang naar onafhankelijkheid. Wanneer Watermannen eenmaal iemand vertrouwen, zullen ze echter voor de volle honderd procent voor diegene gaan en hiervoor alles aan de kant willen zetten.

Heel romantisch zal een Waterman zich niet uiten: hij of zij kan kil en koel overkomen, maar laat liefde blijken door andere dingen, bijvoorbeeld met het koken van een lekkere maaltijd (Watermannen zijn namelijk enorm goede koks).

Waterman en seks

Voor Watermannen is seks niet heel belangrijk, en vanwege hun sterke principes zullen ze alleen tussen de lakens duiken als ze daar echt behoefte aan hebben. Maar wanneer de Waterman iets doet, gaat ‘ie er ook helemaal voor. Dat betekent dat er maandenlang geen seks kan zijn, maar áls het er is, dan is het ook meteen vuurwerk.

Waterman en vriendschap

Watermannen hebben vaak veel verschillende soorten vrienden en zijn gek op excentrieke types en buitenstaanders. Een Waterman accepteert iedereen zoals ‘ie is en verwacht dat anderen dan ook bij hem doet. Als vriend is een Waterman gul en gek op gezelligheid, tenzij zijn bui is omgeslagen. Dan kun je ook zomaar drie weken lang niets van hem horen. Dit betekent echter niets voor Watermannen: na die drie weken bellen ze je als vanouds alsof er niets aan de hand is. Benieuwd welke sterrenbeelden de beste vriendschapsmatch voor Waterman zijn? Dat lees je hier.

Waterman op werk

Een Waterman is heel principieel en zet zich daarom graag af tegen de gevestigde orde. Hij heeft eerlijkheid en respect hoog in het vaandel staan en verwacht dit ook op de werkvloer te krijgen. Een Waterman werkt graag in groepen, maar heeft hier wel het liefst een leidende functie. Uitdaging en creativiteit is voor een Waterman essentieel: hij verveelt zich snel en heeft veel mentale stimulatie nodig om tevreden te blijven.