header dag horoscoop vissen Beeld redactie
Beeld redactie

Daghoroscoop Vissen

Je kunt dit weekend ineens spontaan van baan willen veranderen, maar dat kun je maar beter niet doen. Kalmeer jezelf, de kans is groot dat je morgen alweer van gedachten verandert. En zo niet, werk dan doelgericht toe naar wat je graag wilt. In het gezelschap van kinderen kun je jezelf vandaag ook weer helemaal jong voelen. Mogelijk komt een jeugddroom daarbij weer tot leven. Ga je er dan eindelijk iets mee doen? Doorzetten dit keer dan!

Meer weten, Vissen? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Vissen in de liefde.

Over sterrenbeeld Vissen (19/02 – 20/03)

Ben je geboren tussen 19 februari en 19 maart? Dan is Vissen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Vissen

Vissen is het sterrenbeeld van (dag)dromen, verbeelding en spiritualiteit. Het is dan ook niet gek dat Vissen vaak enorm gevoelig en dromerig zijn, en daarom soms moeite hebben met de ‘harde’ realiteit. Dit sterrenbeeld omarmt verandering en durft enorme risico’s te nemen, simpelweg omdat ze soms best onrealistisch zijn en in een fantasiewereld leven waar volgens hen alles wel goedkomt.

En het gekke is: vaak komt het dan nog goed ook. De kracht van positief denken zit er bij Vissen goed in. Maar soms moeten ze ook leren de realiteit te accepteren zónder weg te zakken in een bui van melancholie.

Positieve eigenschappen van Vissen

De enorm gevoelige kant van Vissen maakt ze begripvol en empathisch. Hoewel deze gevoeligheid ook een valkuil kan zijn, zorgt het er ook voor dat ze enorm goed kunnen meeleven met de mensen waarvan ze houden. Zijn anderen blij, dan zijn Vissen dat ook. Door deze gevoeligheid hebben Vissen ook een grote spirituele antenne en voelen ze dingen vaak aan voordat ze staan te gebeuren. Dat is handig! Lees nog meer over de positieve eigenschappen van Vissen en ontdek ook wat de slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Vissen zijn.

Vissen en de liefde

Vissen hebben lief met alles dat ze in zich hebben; ze zijn echte romantici en dromen ervan om gered te worden door hun prins(es) op het witte paard. Dit sterrenbeeld valt absoluut niet op uiterlijk, maar ziet het potentieel van iedere voorbijganger – met het risico dat ze mindere kanten van iemand over het hoofd zien.

In relaties zijn Vissen gevoelig en dromerig, en zouden ze het best matchen met een partner die hen af en toe met beide benen op de grond zet. Vissen zien altijd het beste in hun partner, zelfs wanneer ze dat zelf niet zien, en hebben er plezier in om aan de zijlijn te juichen tijdens hun successen.

Vissen en seks

Seks is voor Vissen – net als eigenlijk alles in het leven – een spirituele ervaring. Ze willen zichzelf er compleet in verliezen en een worden met hun partner. Seks met dit sterrenbeeld kan daarom magisch voelen. Door hun lieflijke uitstraling en dromerige karakter kunnen Vissen goed verleiden. In bed zijn Vissen onderdanig en zijn ze gek op rollenspellen. Hierdoor wordt het nooit saai.

Vissen en vriendschap

Vissen maken makkelijk contact wanneer ze in kleine groepen of één op één mensen ontmoeten. Grote groepen of feesten is niets voor hen. In vriendschappen kun je bij Vissen altijd terecht voor (spiritueel) advies, maar pas op: dit gevoelige sterrenbeeld is snel gekwetst en kan dan ook lang wrok koesteren. Maar zo lang alles goed zit tussen jullie, zal Vissen een enorme toegewijde, gulle vriend(in) zijn. Ontdek ook welke sterrenbeelden de perfecte vriendschapsmatches voor Vissen zijn.

Vissen op werk

In de perfecte wereld zou Vissen een van de volgende banen hebben: dichter, kunstenaar, muzikant, yoga-leraar, spiritueel adviseur, wijnproever of wereldreiziger. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk, maar dat betekent niét dat Vissen voor geen enkele andere baan geschikt zijn. Door hun enorme creativiteit en verbeeldingskracht kunnen ze goed out of the box denken, iets wat een aanwinst is binnen ieder bedrijf.

Bovendien durven ze enorme risico’s te nemen en hebben ze de beste ideeën, dus Vissen zouden ideale ondernemers zijn en dan nog een goede kans hebben om miljonair te worden ook. Als iemand de financiën voor ze bijhoudt dan, want dat is allemaal veel te saai en realistisch.

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden