Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Vissen

Er kunnen zich onvoorspelbare situaties voordoen. Verwarrende kosmische energie kan aan de haal gaan met jouw concentratie, waardoor je snel zult worden afgeleid. Probeer je systematisch door jouw plichten en taken heen te werken. Je dreigt dit weekend een beetje weg te zinken in de blues en daar moet een stokje voor gestoken worden. Zorg er om te beginnen voor dat je dagelijks voldoende daglicht ziet, voor de broodnodige vitamine D.
Vissen

Meer weten, Vissen? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Vissen in de liefde.

Vissen (19/02 – 20/03)

Ben je geboren tussen 19 februari en 19 maart? Dan is Vissen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Vissen

Vissen is het sterrenbeeld van (dag)dromen, verbeelding en spiritualiteit. Het is dan ook niet gek dat Vissen vaak enorm gevoelig en dromerig zijn, en daarom soms moeite hebben met de ‘harde’ realiteit. Dit sterrenbeeld omarmt verandering en durft enorme risico’s te nemen, simpelweg omdat ze soms best onrealistisch zijn en in een fantasiewereld leven waar volgens hen alles wel goedkomt.

En het gekke is: vaak komt het dan nog goed ook. De kracht van positief denken zit er bij Vissen goed in. Maar soms moeten ze ook leren de realiteit te accepteren zónder weg te zakken in een bui van melancholie.

Positieve eigenschappen van Vissen

De enorm gevoelige kant van Vissen maakt ze begripvol en empathisch. Hoewel deze gevoeligheid ook een valkuil kan zijn, zorgt het er ook voor dat ze enorm goed kunnen meeleven met de mensen waarvan ze houden. Zijn anderen blij, dan zijn Vissen dat ook. Door deze gevoeligheid hebben Vissen ook een grote spirituele antenne en voelen ze dingen vaak aan voordat ze staan te gebeuren. Dat is handig! Hier vind je meer positieve eigenschappen van Vissen en hier ontdek je juist de slechte eigenschappen.

Vissen en de liefde

Vissen hebben lief met alles dat ze in zich hebben; ze zijn echte romantici en dromen ervan om gered te worden door hun prins(es) op het witte paard. Dit sterrenbeeld valt absoluut niet op uiterlijk, maar ziet het potentieel van iedere voorbijganger – met het risico dat ze mindere kanten van iemand over het hoofd zien.

In relaties zijn Vissen gevoelig en dromerig, en zouden ze het best matchen met een partner die hen af en toe met beide benen op de grond zet. Vissen zien altijd het beste in hun partner, zelfs wanneer ze dat zelf niet zien, en hebben er plezier in om aan de zijlijn te juichen tijdens hun successen.

Vissen en seks

Seks is voor Vissen – net als eigenlijk alles in het leven – een spirituele ervaring. Ze willen zichzelf er compleet in verliezen en een worden met hun partner. Seks met dit sterrenbeeld kan daarom magisch voelen. Door hun lieflijke uitstraling en dromerige karakter kunnen Vissen goed verleiden. In bed zijn Vissen onderdanig en zijn ze gek op rollenspellen. Hierdoor wordt het nooit saai.

Vissen en vriendschap

Vissen maken makkelijk contact wanneer ze in kleine groepen of één op één mensen ontmoeten. Grote groepen of feesten is niets voor hen. In vriendschappen kun je bij Vissen altijd terecht voor (spiritueel) advies, maar pas op: dit gevoelige sterrenbeeld is snel gekwetst en kan dan ook lang wrok koesteren. Maar zo lang alles goed zit tussen jullie, zal Vissen een enorme toegewijde, gulle vriend(in) zijn. Benieuwd wie hun perfecte vriendschapsmatches zijn? Dat lees je hier.

Vissen op werk

In de perfecte wereld zou Vissen een van de volgende banen hebben: dichter, kunstenaar, muzikant, yoga-leraar, spiritueel adviseur, wijnproever of wereldreiziger. Helaas is dit niet voor iedereen mogelijk, maar dat betekent niét dat Vissen voor geen enkele andere baan geschikt zijn. Door hun enorme creativiteit en verbeeldingskracht kunnen ze goed out of the box denken, iets wat een aanwinst is binnen ieder bedrijf.

Bovendien durven ze enorme risico’s te nemen en hebben ze de beste ideeën, dus Vissen zouden ideale ondernemers zijn en dan nog een goede kans hebben om miljonair te worden ook. Als iemand de financiën voor ze bijhoudt dan, want dat is allemaal veel te saai en realistisch.