header dag horoscoop tweeling Beeld redactie
Beeld redactie

Daghoroscoop Tweelingen

Je moet goed uitkijken dat je je mond vandaag niet voorbij praat, want daar kan ruzie van komen. Misschien is het verstandig om anderen in te lichten, voordat er zich pijnlijke situaties gaan voordoen. Flexibiliteit en de gave nuchter te kunnen denken zullen van nut zijn. Maak geen ruzie over geld. Heb vertrouwen in jouw partner in het beheren van gezamenlijke financiën. Maak een lijst van maandelijkse lasten en kijk waarop je kunt bezuinigen.

Meer weten, Tweelingen? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Tweelingen in de liefde.

Sterrenbeeld Tweelingen (21/05 – 20/06)

Ben je geboren tussen 21 mei en 20 juni? Dan is Tweelingen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Tweelingen

Het ‘sterrenbeeld met twee gezichten’, wordt vaak gezegd. Dit sterrenbeeld is levendig, intelligent, ongeduldig, snel afgeleid en énorm overtuigend (en soms een beetje manipulatief). Tweelingen zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de trends, en volgen die ook op de voet. Ze zijn namelijk snel verveeld en daarom gék op verandering. Stilstand is achteruitgang, zou hun motto kunnen zijn. Dit maakt ze soms echter ook een beetje oppervlakkig en vluchtig. Tweelingen ervaren wel échte emoties, maar nooit voor lang. Daar is het leven veel te leuk voor.

Positieve eigenschappen van Tweelingen

Tweelingen zijn misschien wel het meest intelligente sterrenbeeld in de dierenriem. Ze begrijpen dingen sneller dan de meeste mensen en zien eindeloos veel mogelijkheden. Met Tweelingen in je leven is het nooit saai: omdat ze zelf zo snel verveeld zijn, vliegen ze door het leven op een tempo dat maar weinig mensen kunnen bijhouden. Ze zijn altijd meerdere boeken aan het lezen, hebben het liefst meerdere (parttime) banen en misschien wel twee liefjes. Kortom: Tweelingen genieten volop van het leven en alles dat het te bieden heeft. Lees meer over de positieve eigenschappen van Tweelingen en ontdek hier de slechte eigenschappen van het sterrenbeeld Tweelingen.

Tweelingen en de liefde

Tweelingen zijn speels en enthousiast en zijn gek op daten, wanneer alles nog spannend en nieuw is. Lange, vaste relaties hebben ze meer moeite mee. Wanneer het burgerlijk en saai wordt, gaan Tweelingen op zoek naar nieuwe, spannende afleidingen die interessanter zijn. Partners kunnen soms moeite hebben met de speelse aard van Tweelingen. Ze houden niet van serieus zijn en tonen daarom niet goed hun emoties, omdat ze alles licht en luchtig willen houden. Hierdoor komen ze oppervlakkig over.

De ideale relatie voor een Tweelingen is daarom iemand waarmee ze kunnen lachen, en die hen constant op het puntje van hun stoel houdt, maar die ze óók af en toe terug kan trekken naar de aarde.

Tweelingen en seks

Tweelingen zijn dól op praten, dus ook dit zul je tussen de lakens merken. Dirty talk kunnen ze als de beste, en je kunt ook regelmatig seksuele berichtjes op je telefoon verwachten. Omdat Tweelingen zo veel verbeelding hebben, zijn ze gek op fantaseren over seks en nieuwe dingen proberen, zoals een rollenspel. Maar ook op het gebied van standjes, plekken of speeltjes experimenteert dit sterrenbeeld graag. Als het maar spannend blijft, want van saaie seks gruwelen ze.

Tweelingen en vriendschap

Zoals eerder al gezegd, is een vriendschap met Tweelingen nooit saai. Ze zijn gek op avontuur en nieuwe dingen ontdekken. Door hun vluchtige aard kunnen ze soms ook zomaar een tijdje van de aardbodem verdwijnen, en een paar dagen later vól nieuwe verhalen en ontdekkingen weer opduiken. Hun vrienden zullen dit dan ook moeten accepteren.

Tweelingen hebben eerder veel oppervlakkige vrienden dan een kleine groep hechte vrienden. Door de snelheid waarop ze door het leven vliegen, nemen ze niet genoeg de tijd om écht diepe connecties te vormen. Ontdek ook wie de perfecte vriendschapsmatches voor Tweelingen zijn.

Tweelingen op werk

Tweelingen zijn een veelzijdige toevoeging op de werkvloer. Ze zitten vol ideeën en weten deze ook nog eens zo over te brengen dat iederéén overtuigd zal zijn, want dit sterrenbeeld kan toveren met woorden. Vanwege hun intelligente aard pikken ze dingen zonder moeite op. Zo snel, dat collega’s het misschien niet goed bij kunnen houden.

De ongeduldige Tweelingen heeft dan ook moeite met taken uit handen geven aan mensen die langzamer werken dan zij. Ook zijn ze snel verveeld, waardoor ze regelmatig van baan zullen wisselen. Als zzp’er werken is daarom vaak beter voor deze creatieve geest.

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden