Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Stier

Ook al ben je met het verkeerde been uit bed gestapt, toch zal de dag snel een positieve wending nemen. Partnerschappen komen in de spotlights terecht. Je kunt wel wat energie tekort komen. Je moet waarschijnlijk nog een beetje bijkomen van de gebeurtenissen van gisteren. Het liefst ga je weer zo snel mogelijk aan de slag met je plannen en projecten, maar het is verstandig om de tijd te nemen om uit te rusten en bij te komen. Zorg goed voor jezelf.
Stier

Meer weten, Stier? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Stier in de liefde.


Stier (19/04 – 20/05)

Ben je geboren tussen 19 april en 20 mei? Dan is Stier jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Stier

Als een echt aardeteken is de Stier realistisch, voorzichtig en betrouwbaar. Ze zijn niet dol op veranderingen en hechten veel waarde aan een gevoel van veiligheid, op emotioneel én financieel gebied. Daarom zullen ze niet snel veel gekke keuzes maken, en hierin kunnen ze ook heel koppig zijn.

Stieren zijn doorzetters en als ze eenmaal een doel voor ogen hebben, zullen ze alles op alles zetten om daar te komen. Echt vlot zijn ze daarin echter niet. Dit kan voor anderen een irritatiepunt zijn, net als de enorme koppigheid. Stieren zijn erg gericht op hun zintuigen en omgeving, en zijn daarom ook dol op mooie spullen. Als ze niet oppassen, kan dit doorslaan in hebberigheid.

Positieve eigenschappen van Stier

Hoewel Stieren er vaak om bekend staan lui te zijn, zijn ze juist ontzettend gemotiveerd wanneer ze dat willen zijn. Ze verdelen hun energie gewoon anders dan de meeste sterrenbeelden. Zoals net al gezegd, zijn Stieren doorzetters en gaan ze hélemaal voor hun doelen en dromen.

De kans is groot dat ze getalenteerd zijn in de kunsten, zoals muziek, dans, schilderen, design, koken, tuinieren of iets anders in die richting. Alles verandert in goud in de handen van een Stier. Hier vind je meer positieve eigenschappen van Stieren en hier ontdek je juist hun slecht eigenschappen.

Stier en de liefde

Romantiek is enorm belangrijk voor Stieren, maar wel op een subtiele manier. Stieren zijn geen jagers in de liefde, maar zullen het voorzichtig laten merken wanneer ze iemand wel zien zitten. In de liefde zoeken ze geen spanning en sensatie, maar veiligheid en stabiliteit. Wanneer ze zich emotioneel onveilig voelen bij hun partner, zullen ze de benen nemen. Hun stabiele aard houd niet van drama en conflict, dus een relatie met veel ups en downs is niet voor hen.

Stier en seks

Omdat Stieren zo op hun zintuigen en omgeving vertrouwen, zijn ze ook op seksueel gebied dol op aanrakingen en het prikkelen van de zintuigen. Net als in de liefde zoekt de Stier geen wilde seksavonturen, maar romantische en langzame seks die vertrouwd voelt. Experimenteren zullen ze niet zo snel doen – als een Stier eenmaal weet wat hij of zij fijn vindt, is dat ook goed genoeg.

Stier en vriendschap

Op sociaal gebied zijn Stieren geen ster, ze zijn zeker geen allemansvriend en hebben liever een paar vaste vrienden dan veel losse kennissen. Voor die paar vrienden zullen ze echter wel alles opzij zetten. Stieren zijn betrouwbare en geduldige vrienden die dól zijn op het spelen van gastheer of -vrouw. Ze leggen hun vrienden hierbij graag in de watten. Benieuwd wie die perfecte vriendschapsmatches zijn? Dat lees je hier.

Stier op werk

Zoals eerder al gezegd, kan een Stier lui overkomen door zijn lage werktempo, maar niets is minder waar. Stieren werken op een gestaag maar evenwichtig tempo en zetten alles op alles om hun doelen te bereiken. Ze zijn niet van ellebogenwerk om zelf hogerop te komen, door hun betrouwbare aard hopen ze dat hun werkgevers vanzelf hun waarde zien. Stieren hebben professioneel gezien vaak moeite met kiezen tussen veiligheid en creatieve expressie.