header dag horoscoop schorpioen Beeld redactie
Beeld redactie

Daghoroscoop Schorpioen

Dit is echt jouw dag. Niet alleen is evenwicht het belangrijkste thema, alles staat in het teken van vrede en harmonie. Geniet ervan. Binnen een relatie kun je irrationeel reageren. Doorbreek de negatieve invloed van de kosmos door deel te nemen aan iets wat je niet eerder hebt gedaan. Snijd in gezelschap geen controversiële onderwerpen aan. Je leven is bepaald niet saai. Vraag liever niet meteen om een garantiebewijs als je iets nieuws aangeboden krijgt.

Meer weten, Schorpioen? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Schorpioen in de liefde.

Over sterrenbeeld Schorpioen (22/10 – 21/11)

Ben je geboren tussen 22 oktober en 21 november? Dan is Schorpioen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Schorpioen

Schorpioen is een van de meest intense persoonlijkheden van de dierenriem. Mensen met dit sterrenbeeld zijn geheimzinnig, mysterieus, diepgaand, complex en hebben vaak een enorme aantrekkingskracht. Een Schorpioen zal zijn echte zelf niet snel aan een ander tonen, maar heeft een ander altijd meteen door. Dit sterrenbeeld kan manipulatief en zelfs obsessief zijn. Iedere emotie voelen ze in hun ziel: blijdschap, maar ook verdriet.

Positieve eigenschappen van Schorpioen

Schorpioen is misschien wel het meest vastbesloten sterrenbeeld. Niemand kan zich ergens in vastbijten zoals de Schorpioen dat kan. Daarnaast zijn mensen met dit sterrenbeeld een ster in het lezen van emoties én kunnen ze ieder geheim en detail ontfutselen, als ze dat willen. Dit komt doordat ze zo opmerkzaam zijn – niets ontgaat Schorpioenen. Ze hebben het geduld om te wachten op wat ze willen, maar krijgen zullen ze het. Lees nog meer over de positieve eigenschappen van Schorpioen en ontdek ook wat de slechte eigenschappen zijn van het sterrenbeeld Schorpioen.

Schorpioen en de liefde

Een Schorpioen neemt relaties uiterst serieus – misschien soms iets té serieus. Omdat deze mensen zo op hun privacy gesteld zijn, zal er heel wat moeten gebeuren voordat ze iemand anders in hun hart sluiten. Als ze dit eenmaal doen, verwachten ze ook een intense band van beide kanten – soms op het obsessieve af. Dit sterrenbeeld kan manipulatief en controlerend zijn, en zal zijn eigen geheimen niet snel prijsgeven. Ondanks deze eigenschappen, vallen anderen bij bosjes voor Schorpioenen: die mysterieuze aantrekkingskracht is onweerstaanbaar.

Schorpioen en seks

Schorpioen wordt vaak als een van de meest seksuele sterrenbeelden gezien, vanwege hun intense, gepassioneerde en mysterieuze karakter. Ze worden geassocieerd met de duisternis en nacht, en seks met dit sterrenbeeld zal dan ook zeker een avontuur zijn. Schorpioenen hebben een hoog libido en kennen weinig grenzen tussen de lakens. De connectie die ze zoeken is echter niet puur lichamelijk – een Schorpioen zal je door en door willen leren kennen als onderdeel van het veroveringsspel.

Schorpioen en vriendschap

Je mag je gelukkig prijzen als je bevriend bent met een Schorpioen, want dit sterrenbeeld gaat voor je door het vuur. Niemand zal jou pijn durven doen, want jouw Schorpioen-vriendin zal je wreken zonder enig mededogen. In ruil daarvoor verwacht een Schorpioen echter wel jouw volledige aandacht en toewijding terug. Ben je ook bevriend met anderen, dan kan een Schorpioen jaloers uit de hoek komen. En je wilt geen ruzie met dit sterrenbeeld, want ze kennen ál je geheimen (zelfs die je niet verteld hebt). Ontdek ook wie de perfecte vriendschapsmatches zijn voor het sterrenbeeld Schorpioen.

Schorpioen op werk

Aan ambitie en energie geen gebrek bij een Schorpioen. Dit sterrenbeeld merkt op wat anderen over het hoofd zien en krijgt gedaan wat er gedaan moet worden. Oppervlakkig werk is niets voor dit sterrenbeeld, deze mensen doen graag iets dat bijdraagt aan de maatschappij of intellectuele diepgang heeft. Ze verwachten niet het middelpunt van de aandacht te zijn op de werkvloer (liever niet, zelfs), maar willen wél graag overal bij betrokken worden.

Redactieredactie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden