Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Schorpioen

Je neemt vandaag moeiteloos initiatief en je bent zelfverzekerd en autoritair. Dat stimuleert je om dingen gedaan en voor elkaar te krijgen. Als jij de leiding hebt, hoeft er niet om toestemming te worden gevraagd. Een vriendschap loopt gevaar. Als jij de vriendschap iets waard vindt, moet je echt actie ondernemen. Jij weet wel wat er uitgesproken moet worden. Jouw werkzaamheden nemen veel tijd in beslag en je houdt weinig tijd over voor jezelf.
Schorpioen

Meer weten, Schorpioen? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Schorpioen in de liefde.

Schorpioen (22/10 – 21/11)

Ben je geboren tussen 22 oktober en 21 november? Dan is Schorpioen jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Schorpioen

Schorpioen is een van de meest intense persoonlijkheden van de dierenriem. Mensen met dit sterrenbeeld zijn geheimzinnig, mysterieus, diepgaand, complex en hebben vaak een enorme aantrekkingskracht. Een Schorpioen zal zijn echte zelf niet snel aan een ander tonen, maar heeft een ander altijd meteen door. Dit sterrenbeeld kan manipulatief en zelfs obsessief zijn. Iedere emotie voelen ze in hun ziel: blijdschap, maar ook verdriet.

Positieve eigenschappen van Schorpioen

Schorpioen is misschien wel het meest vastbesloten sterrenbeeld. Niemand kan zich ergens in vastbijten zoals de Schorpioen dat kan. Daarnaast zijn mensen met dit sterrenbeeld een ster in het lezen van emoties én kunnen ze ieder geheim en detail ontfutselen, als ze dat willen. Dit komt doordat ze zo opmerkzaam zijn – niets ontgaat Schorpioenen. Ze hebben het geduld om te wachten op wat ze willen, maar krijgen zullen ze het. Hier vind je meer positieve eigenschappen van Schorpioen en hier ontdek je juist de slechte eigenschappen.

Schorpioen en de liefde

Een Schorpioen neemt relaties uiterst serieus – misschien soms iets té serieus. Omdat deze mensen zo op hun privacy gesteld zijn, zal er heel wat moeten gebeuren voordat ze iemand anders in hun hart sluiten. Als ze dit eenmaal doen, verwachten ze ook een intense band van beide kanten – soms op het obsessieve af. Dit sterrenbeeld kan manipulatief en controlerend zijn, en zal zijn eigen geheimen niet snel prijsgeven. Ondanks deze eigenschappen, vallen anderen bij bosjes voor Schorpioenen: die mysterieuze aantrekkingskracht is onweerstaanbaar.

Schorpioen en seks

Schorpioen wordt vaak als een van de meest seksuele sterrenbeelden gezien, vanwege hun intense, gepassioneerde en mysterieuze karakter. Ze worden geassocieerd met de duisternis en nacht, en seks met dit sterrenbeeld zal dan ook zeker een avontuur zijn. Schorpioenen hebben een hoog libido en kennen weinig grenzen tussen de lakens. De connectie die ze zoeken is echter niet puur lichamelijk – een Schorpioen zal je door en door willen leren kennen als onderdeel van het veroveringsspel.

Schorpioen en vriendschap

Je mag je gelukkig prijzen als je bevriend bent met een Schorpioen, want dit sterrenbeeld gaat voor je door het vuur. Niemand zal jou pijn durven doen, want jouw Schorpioen-vriendin zal je wreken zonder enig mededogen. In ruil daarvoor verwacht een Schorpioen echter wel jouw volledige aandacht en toewijding terug. Ben je ook bevriend met anderen, dan kan een Schorpioen jaloers uit de hoek komen. En je wilt geen ruzie met dit sterrenbeeld, want ze kennen ál je geheimen (zelfs die je niet verteld hebt). Benieuwd wie hun perfecte vriendschapsmatches zijn? Dat lees je hier.

Schorpioen op werk

Aan ambitie en energie geen gebrek bij een Schorpioen. Dit sterrenbeeld merkt op wat anderen over het hoofd zien en krijgt gedaan wat er gedaan moet worden. Oppervlakkig werk is niets voor dit sterrenbeeld, deze mensen doen graag iets dat bijdraagt aan de maatschappij of intellectuele diepgang heeft. Ze verwachten niet het middelpunt van de aandacht te zijn op de werkvloer (liever niet, zelfs), maar willen wél graag overal bij betrokken worden.