header dag horoscoop ram Beeld redactie
Beeld redactie

Daghoroscoop Ram

Er lijkt maar geen einde te komen aan die monsterklus en het liefst zou je er het bijltje bij neergooien. Helaas, je weet zelf ook wel dat dat al lang geen optie meer is! Hoog tijd om die aanhoudende gevoelens van stress bij de wortel aan te pakken. Baken om te beginnen de grens tussen werk en privé duidelijk af. Neem het er vandaag maar eens lekker van. Dat heb jij verdiend en hard nodig ook. Je zult zien dat jij je na afloop weer een ander mens voelt.

Meer weten, Ram? Check dan ook je weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Ram in de liefde.

Over sterrenbeeld Ram (21/03 – 20/04)

Ben je geboren tussen 21 maart en 20 april? Dan is Ram jouw terrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties, en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Ram

Mensen met het sterrenbeeld Ram zijn ondernemend, levendig, spraakzaam en laten vaak een sterke indruk achter op mensen. De keerzijde hiervan is dat ze overheersend en impulsief kunnen zijn, en dingen doen of zeggen voordat ze er goed over nadenken. Dit kan ertoe leiden dat ze later soms spijt krijgen van hun acties. Maar dat betekent ook dat het met Rammen nooit saai is: ze lijken avontuur aan te trekken. Mensen met dit sterrenbeeld kunnen ook ontzettend koppig zijn. Zelfs als ze eigenlijk weten dat ze geen gelijk hebben, zullen ze dat nooit toegeven.

Positieve eigenschappen Ram

De positieve instelling van de Ram is ook meteen een van hun meest positieve eigenschappen. Bij de pakken neerzitten zullen ze niet snel doen. Die eindeloze energie zorgt ervoor dat ze enorm avontuurlijk, competitief, enthousiast en zelfverzekerd zijn: eigenschappen die hen vaak ver brengen, privé én professioneel. Ze zijn goede leiders, niet snel bang en proberen graag nieuwe dingen uit. De eigenwijze natuur van een Ram zorgt er ook voor dat ze ontzettend trouw zijn. Hier vind je meer positieve eigenschappen van Ram, en hier ontdek je juist hun slecht eigenschappen.

Ram en de liefde

Een Ram zit vol energie en levenslust en zoekt een partner die net zo avontuurlijk is als zij – met een lui iemand zouden ze slecht kunnen omgaan. Het is echter wel belangrijk (al zullen ze dit zelf niet altijd willen toegeven) dat hun partner hen met beide benen op de grond houdt en ze óók vertelt wanneer iets geen goed idee is. Dat beetje tegengas heeft een Ram nodig en vinden ze uiteindelijk ook aantrekkelijk. Maar iemand die beheersend, controlerend of jaloers is, zal dan weer geen goede match zijn voor Ram.

Ram en seks

Uit de bovenstaande eigenschappen is het vast al duidelijk geworden: de Ram is gék op een uitdaging en je zult je niet snel met hen vervelen, dus ook niet in de slaapkamer. Verwacht vuur en passie, met veel verschillende standjes en plekken. Het enige waar de Ram minder goed in is? Voorspel en even goed de tijd nemen.

Ram en vriendschap

Als je een Ram in je vriendengroep hebt, kun je hem of haar áltijd bellen om op pad te gaan. Een dagje shoppen, een avondje uit of een berg beklimmen: geen idee is voor hen te gek. Een Ram maakt makkelijk contact en is spontaan en sociaal. Waar ze echter moeite mee hebben is een diepere, langdurige band met mensen creëren vanwege hun vluchtige aard. Ze zijn snel verveeld en zullen van hun vrienden net zoveel energie en avontuur verlangen als ze zelf in hun leven hebben. Benieuwd wie die perfecte matches zijn? Dat lees je hier.

Ram op werk

Een Ram zal nieuwe projecten en plannen vol enthousiasme aanpakken, en zelf ook vol creatieve en soms zelfs absurde ideeën zitten. Rammen moeten wel oppassen om niet te snel impulsieve beslissingen te maken, en eerst goed uit te zoeken of hun ideeën wel haalbaar zijn. Zet een Ram neer in een brainstorm of laat hem een presentatie geven, en iedereen zal op het puntje van zijn of haar stoel zitten.

Redactieredactie
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden