Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Boogschutter

Door vandaag voornamelijk de positieve aspecten van je werk naar voren te brengen en deze ook met anderen te delen zal jouw populariteit toenemen. Hoewel luisteren naar roddels soms leuk is, moet je er niet aan meedoen. Prop niet te veel activiteiten in één dag. De kans dat er een aantal dingen niet gaan lukken, wordt dan erg groot. Het humeur van anderen kan als een jojo op en neer gaan. Wees daar op voorbereid en stel je flexibel op.
Boogschutter

Meer weten, Boogschutter? Check dan ook jouw weekhoroscoop en jaarhoroscoop:

Of lees hieronder alles over jouw sterrenbeeld. Van karaktereigenschappen tot vriendschappen en Boogschutter in de liefde.

Boogschutter (22/11 – 21/12)

Ben je geboren tussen 22 november en 21 december? Dan is Boogschutter jouw sterrenbeeld. Dit kan je van alles vertellen over jouw karaktereigenschappen, vriendschappen en relaties en nog véél meer.

Karaktereigenschappen van Boogschutter

Een Boogschutter is nieuwsgierig en zit vol energie. Ze staan bekend als de reizigers van de dierenriem en dompelen zich graag onder in andere culturen en nieuwe ervaringen. Ze zijn open minded en filosofisch, maar ook vluchtig en snel verveeld. Ze hebben moeite met zich binden en kunnen snel van gedachten veranderen. Vrijheid is voor de Boogschutter het grootste goed en ze zullen deze ook niet graag opgeven voor een ander. Daarnaast is dit sterrenbeeld eerlijk (soms té eerlijk) en ongeduldig. Met tact dingen brengen is niet hun sterkste kant.

Positieve eigenschappen van Boogschutter

Dit sterrenbeeld heeft een neus voor avontuur en een geweldig gevoel voor humor, dus saai zal hun leven nooit zijn. Dit sterrenbeeld is enthousiast, nieuwsgierig en staat overal voor open. Deze open houding zorgt er ook voor dat ze iedereen accepteren zoals ze zijn. Daarnaast zijn Boogschutters ook ontzettend goed in abstracte ideeën omzetten naar concrete acties. Niet denken, maar doen! Hier vind je meer positieve eigenschappen van Boogschutters en hier ontdek je juist de slechte eigenschappen.

Boogschutter en de liefde

Dit sterrenbeeld houdt van plezier en humor, en zoekt dit ook in de liefde. Boven alles moeten Boogschutters lol kunnen hebben met hun partner, anders zijn ze er snel klaar mee. Dit betekent dat ze het liefst een partner hebben die net zo open en avontuurlijk is als zij, en die graag samen nieuwe dingen met ze wil proberen. Passie is belangrijk, saaie routines en iedere avond tv kijken is niets voor een Boogschutter.

Boogschutter en seks

Boogschutters houden van verandering en afwisseling en dit is te merken in de slaapkamer. Niet omdat ze om de haverklap van partner wisselen (al kan dat ook zeker het geval zijn), maar omdat ze graag experimenteren en nieuwe dingen proberen. Omdat ze vol humor zitten, kunnen ze er ook heerlijk om lachen wanneer een experiment in de slaapkamer niét zoals gepland gaat. Kortom, een avontuurtje met een Boogschutter is dat ook precies: een avontuur.

Boogschutter en vriendschap

Er is een grote kans dat een Boogschutter veel vrienden van over de hele wereld heeft. Ze omringen zich graag met familie en vrienden en halen energie uit deze contacten. Omdat ze van diversiteit houden, zullen er veel verschillende soorten mensen in hun vriendenkring zitten. Verder zijn ze gul en makkelijk. Voor goed advies hoef je bij een Boogschutter niet aan te kloppen, dit teken is eerder vaak het duiveltje op je schouder. Benieuwd wie hun perfecte vriendschapsmatches zijn? Dat lees je hier.

Boogschutter op werk

Als een Boogschutter iets wil bereiken, zetten ze alles op alles om dat te doen. Maar eentonig werk is niets voor hen. Ze doen het goed in een communicatie functie omdat ze altijd de juiste dingen weten te zeggen. Ze nemen op professioneel gebied vaak risico’s en zijn altijd optimistisch dat het wel goed zal komen. Het geld dat ze verdienen geven ze ook graag weer (snel) uit. Als werknemer is een Boogschutter een echte teamspeler die, zoals eerder gezegd, goed ideeën en plannen tot uitvoering kan brengen.