Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Home

Wat zou jij doen? ‘Ik schrok van de uitslag van mijn huidanalyse’

wat-zou-jij-doen-ik-schrok-van-de-uitslag-van-mijn-huidanalyse.jpg

Deze week in Wat zou jij doen? het verhaal van Sietske (50). Onlangs heeft ze een huidanalyse laten uitvoeren. Ze schrok best wel van de uitslag. Nu is ze op zoek naar goedkopere alternatieven om haar huid te verbeteren.

Sietske: “Droog, te veel fijne lijntjes voor mijn leeftijd, gevoelig voor hyperpigmentatie, collageenarm…”

Goedkopere alternatieven

“Onlangs kreeg ik een huidanalyse aangeboden en van de uitslag schrok ik best wel. Droog, te veel fijne lijntjes voor mijn leeftijd, gevoelig voor hyperpigmentatie, collageenarm… Er was weinig positiefs te melden en dus kreeg ik allerlei huidverbeterende verzorgingsproducten uitgelegd die mij veel te duur waren. Dit moet anders kunnen, dacht ik, maar online vond ik het antwoord niet echt. Wat zouden andere vrouwen doen of gedaan hebben om hun huid te verbeteren?”

Wat zou jij doen?

Iedere week legt een lezeres in de rubriek Wat zou jij doen? (voorheen Hartekreet) haar dilemma voor aan andere lezeressen. Wil jij Sietske advies geven? Dan kun je via onze Facebookpagina reageren op dit dilemma.

Zelf een dilemma?

Wil jij je eigen vraagstuk aan andere lezeressen voorleggen? Dat kan door te mailen naar praatmee@margriet.nl o.v.v. Wat zou jij doen.

Beeld | Getty Images

Ook interessant