Margriet logo
boven headers Gofeed columnisten Helene Beeld Joost Govers. Styling: Sandra Kissels. Haar en make-up: Djoiien de Kreij.
Beeld Joost Govers. Styling: Sandra Kissels. Haar en make-up: Djoiien de Kreij.

PREMIUM

Let’s get digital

Margriet.nl is vernieuwd! En daar is Helene enorm trots op.

Collega Marieke vertelde onlangs tijdens een vergadering dat ze aan het begin van elk jaar een woord voor dat jaar kiest. Zeg maar een adagium, motto of voornemen in één woord. Haar woord voor dit jaar is ‘vertragen’. Spontaan besloten alle aanwezigen ook een woord te kiezen. Waar Marieke wat minder gehaast door het leven wil gaan, koos een andere collega juist voor ‘versnellen’. En ik? Ik koos stiekem drie woorden: ‘let’s get digital’.

We gaan digitaal!

Dat heeft alles te maken met het grote project waar de Margriet-redactie (samen met heel veel andere collega’s, van IT tot marketing) al ruim een halfjaar aan werkt: een nieuwe website, een app en een digitaal magazine. Want Margriet mag met haar 84 jaar een dame op leeftijd zijn, ze gaat nog altijd met haar tijd mee. Natuurlijk blijft je vertrouwde weekblad gewoon je vertrouwde weekblad.

Hilarische anekdotes

Nieuw is dat je het nu ook in een online versie kunt lezen, op onze website én in onze gloednieuwe app, die je gratis kunt downloaden op je mobiele telefoon of tablet. Onze website margriet.nl hebben we in een geheel nieuw jasje gestoken én er een heleboel extra’s aan toegevoegd. Nieuwe rubrieken (zoals Geen 18 meer, met hilarische anekdotes over ouder worden), columnisten (niemand minder dan Angela Groothuizen, Noraly Beyer en Tanja Jess!), onze podcastserie Mijn verhaal, een dagelijkse maanhoroscoop, elke dag nieuwe puzzels en spelletjes, en nog veel meer.

Kortom: er is elke dag heel veel leuks te vinden op margriet.nl. Ik hoop dat mijn gekozen woorden van het jaar ook die van jou worden: let’s get digital!

Over Helene van Santen

headers gofeed columnisten alleen voor boven paspoortje Helene Beeld

Helene van Santen (41) is hoofdredacteur van Margriet. Ze woont samen met Navin en hun tweeling Milo en Oliver (3). Helene studeerde Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is verslaafd aan haar mobiele telefoon, tijdschriften en chocolade. Lees hier alle columns van Helene. Wil je Helene volgen? Instagram | Facebook | Twitter

Helene van SantenJoost Govers. Styling: Sandra Kissels. Haar en make-up: Djoiien de Kreij.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden