Margriet logo
Headers columnisten Helene NW Beeld Sanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.
Beeld Sanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.

PREMIUM

De feestdagen zijn in aantocht. Dat betekent dat het ook bijna tijd is voor het gezelligste winterfeest van Nederland

Voor Helene zit het mooiste winterfeest van het jaar eraan te komen. Eentje waar jaarlijks maar liefst vijftigduizend Bossche bollen over de toonbank gaan.

De eerste kerstballen heb ik alweer gespot op de woonafdeling van een bekend warenhuis, mijn zoontjes Milo en Oliver hebben hun verlanglijstje in het grote cadeauboek van de Sint al ingevuld en mijn favoriete kledingwinkel heeft de feestcollectie al hangen. Het moge duidelijk zijn: de feestdagen zijn in aantocht.

Jubileum

Dat betekent ook dat het bijna tijd is voor het gezelligste winterfeest van Nederland: Margriet Winterfair! We vieren dit jaar een jubileum, want het is de twintigste keer dat we dit feestje organiseren. Van vrijdag 25 november t/m donderdag 1 december worden de Brabanthallen in Den Bosch omgetoverd tot een groot winterfestijn. Je kunt genieten van optredens van bekende artiesten, workshops volgen en lekker shoppen in de tientallen stands.

Vijftigduizend Bossche bollen

Ik trakteer mezelf altijd op een leuk cadeautje tijdens de fair én probeer daarnaast alvast zo veel mogelijk sint- en kerst­cadeaus in te kopen voor mijn familie en vrienden. Dat scheelt later weer een hoop tijd. Natuurlijk kun je ook heerlijk eten en drinken op Margriet Winterfair. Een leuk weetje: tijdens het evenement gaan er jaarlijks maar liefst vijftigduizend Bossche bollen over de toonbank. Want een gebakje, dat hoort bij een gezellig winterfeest. Waar veel Margriet-lezeressen ook altijd naar uitkijken is een ontmoeting met onze columnisten, zoals Aaf Brandt Corstius, Marjan van den Berg en Tanja Jess (die exclusief voor ons digitale magazine schrijft). Goed nieuws: ook dit jaar zijn de columnisten weer van de partij in het Margriet Huis. Ik op mijn beurt kijk er enorm naar uit om jou, onze Margriet-lezeres, te ontmoeten. Eten we samen een Bossche bol?

Paspoortbeeld columnisten Helene NW Beeld

Over Helene van Santen

Helene van Santen (41) is hoofdredacteur van Margriet. Ze woont samen met Navin en hun tweeling Milo en Oliver (4). Helene studeerde Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is verslaafd aan haar mobiele telefoon, tijdschriften en chocolade. Lees hier alle columns van Helene. Wil je Helene volgen? Instagram | Facebook | Twitter

Meer weten over Margriet Winterfair? Ga naar margrietwinterfair.nl.

Winterfair columnisten  Beeld Margriet
Beeld Margriet
Helene van SantenSanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden