Margriet logo
null Beeld Sanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.
Beeld Sanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.

PREMIUM

Afgelopen zomer zaten we al te brainstormen over de nieuwe rubrieken die je vanaf deze week kunt lezen

Met trots presenteert Helene deze week de vernieuwde Margriet. En die vernieuwing werd een hele tijd geleden al in gang gezet.

Een vraag die ik vaak krijg is hoe ver van tevoren wij een editie van Margriet maken. Nou, we beginnen al een halfjaar van tevoren met plannen. En dus zitten we hartje zomer te brainstormen over kerst. Dat lijkt gek, maar wij bladenmakers zijn niet anders gewend. Zo zaten we afgelopen zomer al te brainstormen over de nieuwe rubrieken die je vanaf deze week kunt lezen. Want een tweede bladenmakerswet is dat je je lezers iets vertrouwds wil bieden, maar ook wilt blijven verrassen.

Blijven vernieuwen

Daarom is het belangrijk om te blijven vernieuwen. We hadden gelukkig ideeën te over. En nu kunnen we die éíndelijk aan jullie laten zien! Dit is vanaf deze week allemaal nieuw: Jan de Hoop, voormalig RTL Nieuws-lezer, is onze nieuwe columnist. Hij is officieel met pensioen, maar drukker dan ooit. In de rubriek Liefdesleven vertelt een lezeres over haar, inderdaad, liefdesleven. Voor lezersvragen op het gebied van financiën en gezondheid brengen we afwisselend het financiële en gezondheids-panel.

Inspirerende vrouwen

En we gaan nóg meer leren van deskundigen: beauty-expert Karen van Ede deelt haar verzorgingstips en stylist Nanny de Bruin vertelt hoe je de modetrends van nu vertaalt naar de praktijk. Ook nieuw: in Wat ik eerder had willen weten delen BN’ers hun levenslessen.

Last, but not least lanceert Margriet de ‘60 boven 60’: dé lijst met inspirerendste vrouwen boven de zestig. Want waarom zijn talentenlijsten toch altijd gericht op jongeren? Tijd om daar verandering in te brengen. Nog zo’n bladenmakerswet: af en toe buiten de gebaande paden gaan.

Veel leesplezier met deze vernieuwde Margriet!

PS: Ook op Margriet.nl is er veel nieuws. Zo geeft psycholoog Annette Heffels elke donderdag antwoord op lezersvragen over de liefde en relaties in Annette Adviseert.

Paspoortbeeld columnisten Helene NW Beeld

Over Helene van Santen

Helene van Santen (41) is hoofdredacteur van Margriet. Ze woont samen met Navin en hun tweeling Milo en Oliver (4). Helene studeerde Journalistiek aan de Hogeschool van Utrecht en Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Ze is verslaafd aan haar mobiele telefoon, tijdschriften en chocolade. Lees hier alle columns van Helene. Wil je Helene volgen? Instagram | Facebook | Twitter.

Helene van SantenSanne Tulp. Styling: Ilona Jongepier. Haar & make-up: Romy de Borst.

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden