null Beeld

Zo verlicht je rugpijn tijdens het shoppen!

Heb je je zo verheugd op die shopdag, speelt een vervelende rugpijn op. Wat nu? Probeer eens ThermaCare: zelfverwarmende kompressen die je onzichtbaar draagt en de pijn verlichten.

Winkelen is de favoriete vrijetijdsbestedingvan vier op de tien Nederlandse vrouwen,zo blijkt uit het onderzoek '100%Vrouw. Een onderzoek naar vrouwen inNederland' van Trendbox. We voelen onszekerder in leuke kleding en vinden shoppeneen ontspannende bezigheid. Datwordt anders als je een sluimerende nek- ofrugpijn voelt. Zo eentje die zeurt op deachtergrond en daarom soms lust ontneemtom een pashokje in te duiken.

Meer dan dehelft van de Nederlandse vrouwen heeft geregeld last van zo’n sluimerende rugpijn, nekpijn of een combinatie daarvan. Een stoorzender bij je activiteiten en daarom wil je er het liefst zo snel mogelijk vanaf.

Oplossing: zelfverwarmende kompressen

Een oplossing zijn dan de zelf verwarmende kompressen van ThermaCare. Hoe werkt het? De warmte van de kompressen dringt diep door in de spieren en de pijn wordt effectief verlicht. De unieke warmte-elementen van ThermaCare geven bovendien tot wel acht uur warmte en zijn zo vormgegeven dat ze niet alleen de pijnlijke plekken optimaal bereiken, maar ook nog eens zo goed als onzichtbaar zijn. Je kunt ze tot wel acht uur dragen, ook tijdens het winkelen, zonder dat iemand anders er weet van heeft. ThermaCare verlicht rug en nek, zodat je in beweging blijft!

Margriet stelde in samenwerking met ThermaCare een testpanel samen van 955 vrouwen om de zelfverwarmende, pijn verlichtende kompressen van ThermaCare te ervaren. Op een schaal van 1 tot 10 geven de testers ThermaCare gemiddeld een 8,0 en 81% van de lezeressen zou de kompressen zelf nog een keer kopen.

undefined

KOAG/KAG nummer: 107-0514-0612. ThermaCare is een medisch hulpmiddel met een wetenschappelijk aangetoonde werking en te koop bij apotheek en drogist. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden