null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Zó blijven jij en de liefde van je leven gelukkig samen

Ben je na een lange zoektocht de liefde van je leven tegengekomen? Dan wil je er waarschijnlijk alles aan doen om jullie relatie te laten slagen. Samen een lang en gelukkig leven tegemoet gaan? Dan is er een aantal 'regels' waar je je aan kunt vasthouden.

1. Interesse in elkaars interesses

Is je geliefde een echte voetbalfanaat, maar snap je er eigenlijk helemaal niets van? Wimpel hem niet af, maar laat hem er vooral enthousiast over vertellen. Jij vindt het ook leuk als hij interesse toont in de dingen die jij leuk vindt, toch?

2. Blijf communiceren

In het begin van jullie relatie is het echt nog een kwestie van elkaar goed leren kennen. Is die fase voorbij, dan kan het er nog weleens bij inschieten om een goed gesprek te voeren. Terwijl dat juist zo belangrijk is! Door af en toe goed met elkaar te praten zorg je ervoor dat jullie op hetzelfde level blijven, of elkaar in elk geval blijven begrijpen.

3. Niet gaan slapen met ruzie

Ook in de beste relaties komen ruzies voor. Praat ze uit; altijd, maar vooral vóórdat je gaat slapen. De onrust zal je nachtrust verstoren en 's ochtends kan het onnodig een ongemakkelijke sfeer opleveren.

4. Eigen leven

Het is belangrijk dat je geliefde met je vriendinnen kan opschieten en zijn vrienden jou aardig vinden, maar het is óók goed om een eigen leven te hebben. Dit levert niet alleen gesprekstof op, op die manier zul je ook niet snel het idee krijgen dat je te veel op elkaars lip zit.

5. Kleine dingen

Geluk zit 'm in de kleine dingen. Vergeet daarom nooit aan je partner te vragen hoe zijn dag was en onthoud de belangrijke afspraken die hij heeft, zodat je 'm succes kunt wensen. En ook al lijkt het vanzelfsprekend: waardeer de momenten dat hij iets 'onbenulligs' voor je doet. Hartstikke lief, toch!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | glamour.nl

Beeld | iStock

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden