Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Welke zorg kies jij?

zilverenkruis.png

Raar dat we heel kieskeurig zijn als het gaat over de nieuwe school voor onze kinderen, maar veel minder kieskeurig als het gaat over de keuze voor een ziekenhuis. Terwijl er juist op het gebied van zorg zo veel keuzes te maken zijn. De persoonlijke zorgbemiddelaars van Zilveren Kruis helpen om daarin een weg te vinden.

zilverenkruis

Herkenbaar? Dat je in het ziekenhuis zo veel informatie hebt gekregen dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Of te horen krijgt dat je pas over drie maanden terechtkunt voor onderzoek? En… is die specialist eigenlijk wel de aangewezen persoon voor jouw behandeling? Onze gezondheid is een groot goed. Maar als we ziek worden, gaan we vaak vooral af op het advies van onze huisarts. Dat is logisch, maar het is toch goed om jezelf te verdiepen in de vele keuzes die er zijn. Zodat je zeker weet dat je de zorg krijgt waar je behoefte aan hebt.

Goede vergelijking
De zorgbemiddelaars van Zilveren Kruis kennen hun weg in de zorg en staan elke werkdag klaar om hun kennis en ervaring te delen. Zodat je een goede vergelijking kunt maken op basis van wat je zelf belangrijk vindt. Of het nu gaat om vragen over een ziekenhuis voor een bepaalde behandeling, een second opinion of een lange wachttijd. Er is niet één ziekenhuis dat het beste is, maar wel altijd een ziekenhuis dat op dit moment het beste bij je past. Kritisch zijn mág. En de persoonlijke zorgbemiddelaars van Zilveren Kruis helpen daar graag bij.

Zorgvraag?
Voor allerlei zorgvragen kun je op werkdagen van 8.00 tot 18.00 uur via 071 ­ 751 00 52 terecht bij de zorgbemiddelaar. Lees ook het persoonlijke verhaal van Conny.

Ook interessant