Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Laat deze zomer een bijzondere wens uitkomen

make-a-wish.png

– In samenwerking met Make-A-Wish Nederland – 

We kijken er misschien wel het hele jaar naar uit: de zomer! Dat is voor kinderen niet anders. Hutten bouwen, laat opblijven en uren in het zwembad doorbrengen. Maar wat als je kind bent en een ernstige, of zelfs levensbedreigende, ziekte hebt?  

Voor de meeste kinderen is de zomer gevuld met alleen maar leuke dingen doen. Voor kinderen met een ernstige of zelfs levensbedreigende ziekte, is de deze tijd helaas niet anders dan de rest van het jaar. De onderzoeken en ziekenhuisbezoeken gaan ook in de zomer gewoon door…

Een zomer vol wensen

In de zomer van 2017 brengt Make-A-Wish Nederland hier verandering in. Ze laten de liefste wens van honderden ernstig zieke kinderen in vervulling gaan. Zodat ook zij een zomer met mooie herinneringen tegemoet gaan. Hulphonden trainen, de Legofabriek bezoeken of filmregisseur worden… De vervulling van deze allerliefste wensen geeft kracht en energie. En de kinderen kunnen weer even gewoon kind zijn. Help je ook mee?

Make-A-Wish

Fauvé droomt ervan om hulphonden te trainen

Wensvervulling

Wie bijdraagt aan een zomer vol wensen, krijgt daar ook iets voor terug. Afhankelijk van de hoogte van het gedoneerde bedrag, kun je kaarten krijgen voor de première van de documentaire over Make-A-Wish Nederland. Dit is op 20 november  in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Hierin zien we onder andere de allerliefste wens van Fauvé in vervulling gaan en wat zo’n wensvervulling met de kinderen en hun ouders doet. Help jij ook mee om deze zomer een lievelingswens in vervulling te laten gaan?
Make a Wish

Ook interessant