null Beeld

We gaan weer werken aan een platte buik

Dag 8

Start de tweede week met een oefening voor een platte buik

De eerste week van de Fit Challenge zit erop! Heb je alle oefeningen meegedaan en afgevinkt in je trainingsschema? Om resultaat te bereiken moet je oefeningen herhalen én jezelf uitdagen. Probeer de plank vandaag bijvoorbeeld 45 seconden vol te houden. Succes!

Hoe werkt het?

Print hier het trainings-schema uit en vink dagelijks af welke oefeningen je hebt gedaan. Elke dag ontvang je een nieuwe workout-video in de nieuwsbrief. Als de oefeningen te licht zijn voor je kun je nog een extra set doen of ze verzwaren met gewichten. In de video's zal Jesse je dit allemaal uitleggen.

Kijk ook op de Fit Challenge Facebookgroep voor meer motivatie en tips van andere deelnemers.

null Beeld

Jesse Ramsoebhag (31) is personal trainer, lifestylecoach en model. Als oprichter van Body and Mind Control, motiveert en stimuleert hij dagelijks zijn cliënten om hun gewenste doelstellingen te behalen.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden