Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

‘Wat zeg je?!’

istock_000077572009_double.jpg

– In samenwerking met Specsavers – 

Geërgerde blikken als tijdens een gesprek niet meteen hoorbaar is wat iemand zegt. Mensen die hun ongeduld verliezen als zij hun stem moeten verheffen om zich verstaanbaar te maken. Soms zelfs geïrriteerd reageren als je vraagt of de radio of televisie harder mag. Voor Hellen, met gehoorproblemen, zijn zulke reacties vaker regel dan uitzondering. 

Hellen heeft al een tijdje last van gehoorproblemen en schaamt zich hiervoor. Vooral tijdens haar werk merkt ze op dat ze bepaalde dingen niet goed kan horen, ook tijdens het winkelen kan Hellen haar vriendin Janny niet goed verstaan. Bekijk onderstaande video om te zien hoe het dagelijkse leven van Hellen wordt beïnvloedt door haar gehoorproblemen.

Twijfel je over je gehoor, kom dan eens langs!
Als je gehoorproblemen hebt – of denkt te hebben – stap dan eens binnen bij Specsavers voor een hoortest. Bij Specsavers werken gediplomeerde audiciens. Zes dagen per week kun je een afspraak maken voor een gratis hoortest. Hiervoor heb je geen verwijsbrief van de huisarts of KNO arts nodig. Kijk snel naar de dichtstbijzijnde hoorwinkel bij jou in de buurt.

Ook interessant