Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Wat als je de hoogste jackpot ooit zou winnen?

kroon.jpg

KroonGeld maakt misschien niet gelukkig, maar het helpt wel om je leven zo te kunnen indelen zoals jíj dat wilt. Geld betekent vrijheid. Niet alleen voor jou, maar ook voor je naasten. De Koninginnedagtrekking van de Staatsloterij heeft de hoogste jackpot ooit! Stel je voor…

Op 30 april maak je kans op de jackpot van € 33,2 miljoen. Wat zou jij doen met een groot geldbedrag?

Schenken aan kinderen en kleinkinderen
Misschien droomt je dochter al jaren van een eigen bedrijf en kun je haar nu eindelijk een startkapitaal geven. Of kun je je zoon helpen met een aanbetaling voor zijn hypotheek. Of misschien wil je er zeker van zijn dat alle vijf de kleinkinderen later kunnen studeren wat ze willen. Een groot geldbedrag neemt veel zorgen uit handen en kan ervoor zorgen dat ze hun toekomstdromen kunnen waarmaken. De wereld ligt aan hun voeten!

Vervroegd met pensioen
Ben je nog aan het werk? Als je wilt, kun je meteen stoppen en je tijd gaan indelen zoals jíj dat wilt. Eindelijk eens die verbouwing doorzetten, die geweldige moestuin aanleggen, alle tijd aan je hobby besteden en vrijwilligerswerk gaan doen. Geld geeft vrijheid, dus ook de vrijheid om je leven zo in te delen zoals jij dat wilt.

Reizen
Grenzen vervagen met een groot geldbedrag op de bankrekening. Waarom niet eindelijk eens die droomreis naar Australië maken? En in datzelfde jaar familie in Canada bezoeken, rondtrekken door China en die luxe camper kopen om heel Europa te ontdekken? Reizen verruimt je blik, de jackpot van de Koninginnedagtrekking van de Staatsloterij maakt deze droom mogelijk.

Een vakantiehuis
Misschien heb je wel eens gedacht aan een tweede huis, maar die gedachte snel opzij gezet omdat het geld er simpelweg niet voor was? Met een fijn geldbedrag op zak ligt dat tweede huisje op de Veluwe binnen handbereik, maar ook die geweldige zomervilla in Kaapstad! En waarom niet? Na al die jaren hard werken is het meer dan verdiend om een geweldig huis met het gewonnen bedrag te kopen.

Een goed doel
Misschien zijn al je wensen al vervuld en heb je voor jezelf en je naasten geen extra geld nodig. Je bent tevreden. Maar dan nog kan de jackpot van de Staatsloterij enorm veel deuren openen, voor anderen. Stel je eens voor hoeveel mensen die het erg moeilijk hebben, blij gemaakt kunnen worden met een aantal miljoen?

Wat zou jij doen met € 33.2 miljoen?

Wijn

 

Ook interessant