Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Vind je ideale gewicht met deze workshop

yoga-vrouw.jpg

Gewicht verliezen met gezond verstand. En natuurlijk goed eten en voldoende beweging. Dat is het uitgangspunt van lifestylecoach Sanne Bernhart. Haar workshop van een halve dag zit vol eyeopeners én ontspanning. Wedden dat die pondjes deze keer wegblijven?

Snel op een gezond gewicht
Aandacht voor jezelf, je gezondheid, voor beweging en voor wat je eet. Maar ook voor ontspanning. En dáár de balans in vinden, zodat je, zonder het gevoel te hebben iets te moeten, je gedrag permanent verandert. Dat staat centraal in deze Snel slank-workshop die de medische lifestylecoach Sanne Bernhart samen met Margriet heeft ontwikkeld. Je leest alles over haar kijk op gezond afvallen in het interview op de pagina’s hiervoor.

Halve dag workshop, een leven lang plezier
In een halve dag leert Sanne je, samen met elf gelijkgestemde vrouwen, de basis van de Snel slank-theorie. De zogeheten yoga swing, waarbij je ontspant én je inspant, speelt daarbij een grote rol. De manier om in korte tijd op een gezond gewicht te komen op een manier die bij je past en die je daardoor ook vol kunt houden.
Begin het nieuwe jaar goed en schrijf je in voor deze bijzondere workshop op landgoed Donkervliet, tussen Amsterdam en Utrecht!

Goed voornemen goed prijsje met deze workshop

Dikke korting voor Margriet Slank-lezeressen. Deze workshop kost voor Margriet Slank-lezeressen maar € 47,50, inclusief Mind Tea Time. De workshop vindt plaats op donderdag 19 april van 13.00 tot 17.00 uur. Hier kunnen mensen zich aanmelden.

Tekst | Jessica van Zanten
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Zo maak je gebroken oogschaduw weer als nieuw.

Artikelen ontvangen in je mailbox? Ga naar margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant