Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Verhoog je energie met spirulina

meer-energie-met-spirulina.png

– Advertorial –

Je goed voelen is belangrijk, het hele jaar door. Het bepaalt je dag, het geeft je energie en het maakt je vrolijk. Maar waar halen we de energie vandaan? Met spirulina! Maar wat is het?

Spirulina is een voedingsbron uit de natuur en groeit door de kracht van de zon. Het spiraalvormige algje bevat van nature maar liefst 96 stoffen voor het lichaam en is een complete bron van aminozuren. Marcus Rohrer Spirulina is 100% natuurlijk en geeft je extra energie en verhoogt je vitaliteit en weerstand. Het helpt bij vermoeidheid en draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel. En je voelt je daardoor gewoon goed, elke dag!

Waarom spirulina?

Spirulina is voor iedereen geschikt. Van ouders, sporters, vrouwen en mannen tot kinderen, senioren en (aanstaande) moeders. Iedereen kan zich fit en energiek voelen met dit spiraalvormige algje. Maar naast dat spirulina energie geeft, heeft het nog veel meer goede eigenschappen:

–        Het verhoogt je weerstand en energie
–        Het helpt bij vermoeidheid|
–        Spirulina draagt bij aan het behoud van een normale bloedsuikerspiegel
–        Marcus Rohrer Spirulina is 100% natuurlijk, glutenvrij en lactosevrij
–        Het is een complete bron van essentiële aminozuren (eiwit)
–        Het is geschikt voor vegetariërs en is halal en kosher
–        Marcus Rohrer Spirulina wordt optimaal beschermd in Viosol® glas

Marcus_Rohrer_SpirulinaMarcus Rohrer Spirulina is verkrijgbaar bij drogisterij, apotheek en gezondheidswinkel. Voor meer informatie en voor een verkooppunt bij jou in de buurt, bezoek de website: www.spirulina.nl

 

Ook interessant