Vaderdagspreuken: de mooiste op een rij
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Vaderdagspreuken: de mooiste op een rij

vaderdagspreuken.jpg

Vandaag: Lieve woorden voor vader en man

Vrouwen kunnen inmiddels de hele wereld aan. Het huishouden, opvoeden van de kids, een drukke baan én sociaal leven. Daar zijn we trots op. En tóch zouden we mannen niet willen missen. Je vader waar je zoveel van hebt geleerd. Of je partner, de vader van je kinderen, die met één zoen op die kapotte knie alles weer goed maakt.

Op Vaderdag denken we even terug aan al die lieve momenten en zeggen we dankjewel. Doe dit deze keer met de mooiste vaderdagspreuken. Komende zondag verschijnen deze spreuken ook op Twitter. Stuur ze door naar je vader of print ze uit en lijst ze in. Dit kun je natuurlijk ook voor je kinderen doen, zodat zij een lief papa-cadeautje hebben.

Vaderdagspreuken

Wij wensen je alvast een fijne Vaderdag, zonder kapotte knietjes hopelijk!

Lekker in je vel – tip van de dag

We willen het allemaal: vrolijk door de dag heen fietsen, liefdevol genieten van kleine momentjes en het meeste uit ons leven halen. En dat op een manier die bij ons past. Daarom verrast Margriet je in de ochtend met een mooie spreuk of een grappig filmpje. Zodat jij iedere dag even een momentje hebt om hier bij stil te staan. Carpe diem!

Wat vind jij?

Laat een reactie achter of praat verder op onze Facebook pagina. Deel deze Lekker in je vel tip met vrienden en familie door ons hieronder te liken!

Vind meer inspirerende tips op onze Gezondheid pagina.

Ook interessant