Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Sleep-storming: wat is het en hoe maakt het je leven productiever?

sleepstorming.jpg

Iedereen weet dat een goede nachtrust voordelen biedt als een goede huid, een vrolijkere en positievere levenshouding en een aantrekkelijker uiterlijk. Maar zou het niet fijn zijn als je tijdens een goede nachtrust ook je problemen kunt oplossen? Dat kan dus. Deze slaaptechniek heet sleep-storming en zo werkt het.

Dit is wat je moet doen: voordat je gaat slapen, denk je aan een probleem dat moet worden opgelost. Let op: begin niet met grote levensvragen, maar bijvoorbeeld hoe je een werkpresentatie creatiever en interessanter kunt maken. Denk hier met gesloten ogen een paar minuten over na voordat je gaat slapen. Daarna moet je je vraag in een notitieboekje opschrijven. Denk vervolgens aan iets heel anders, iets dat je ontspannen maakt.

Als je de volgende dag wakker vervolgens wordt met een idee, vergeet dan niet dit direct op te schrijven. Als je hier eventjes mee wacht, kan het zijn dat je het weer vergeet. Is er geen idee binnengeschoten? Geen nood! Het kan ook ergens in de middag op komen borrelen, terwijl je gedachten compleet ergens anders zijn. Wedden dat je een idee krijgt om je werkpresentatie creatiever en interessanter te maken?

Bron | Calm, PureWow
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Dit is de enige juiste manier om je zwemkleding te wassen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant