Slanke Trijntje Oosterhuis overladen met complimenten
Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Slanke Trijntje Oosterhuis overladen met complimenten en dít is haar geheim…

trijntje-oosterhuis.jpg

Dat Trijntje Oosterhuis flink is afgevallen is je vast niet ontgaan, de zangeres is maar liefst 24 kilo kwijt. Ze postte vandaag een Instagram-foto en kreeg veel complimenten over haar outfit én slanke lijf.

Op de foto is Trijntje te zien in spijkeroutfit waarbij ze de hashtag #fitandhealthy gebruikt. De zangeres is 24 kilo lichter dankzij de zogeheten Alizonne-methode.

“Just an other manic monday” ?????????❤️#fitandhealthy #mondays #alizonne

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

 

Dieet en behandelingen

Dr. Claudia van der Lugt heeft de methode ontwikkeld en is de oprichter van Alizonne, een kliniek voor preventieve en cosmetische geneeskunde. Zij vertelde afgelopen juni in Shownieuws dat Trijntje in maart startte met een traject bij de kliniek en sindsdien al vierentwintig kilo kwijt is. “Je valt acht tot tien kilo af in de eerste maand, de tweede maand is dat zes tot acht kilo, de derde maand vier kilo en dan zijn we nu al aan die vierentwintig kilo die ze kwijt is.”

Om de kilo’s kwijt te raken volgt Trijntje een behandelplan dat bestaat uit trillingen van het onderhuidse vetweefsel, bindweefselmassage en een streng dieet met voedingssupplementen. Dit gebeurt allemaal onder medische en mentale begeleiding.

Duur grapje?

De behandeling is volgens Van der Lugt niet alleen weggelegd voor rijke mensen. Het ligt er wel aan hoeveel kilo’s je kwijt wilt raken. “We gaan uit van een vooronderzoek en een wekelijkse behandeling. Als je 20 kilo af wilt vallen kun je in zes weken klaar zijn, afhankelijk van waar je die vetten gestapeld hebt. In je buikholte rondom de organen? De welbekende gevaarlijke vetstapeling? Dat is snel aan te varen. Maar veelal gaat het om onderhuidse vetstapelingen, die niet op een dieet reageren en meer contourbehandelingen vragen. Dan duurt het iets langer. Een in je behandelplan opgenomen contourbehandeling kost ongeveer tussen de 140 en 165 euro,” zo vertelt ze aan vrouw.nl.

Nooit meer taart?

Maar wat gebeurt er als je eenmaal op je streefgewicht bent? Moet je dan lekkere dingen zoals taart laten staan? “We houden vervolgafspraken, een keer per maand of een keer per drie maanden. In principe kun je dan ook normaal eten. Elke dag de fitnesszaal in hoeft niet, maar we raden wel aan om drie keer per week minimaal drie kwartier flink te wandelen. Uiteindelijk mag je als je gestabiliseerd bent ook wel weer eens een taartje en een glaasje wijn,” aldus Van der Lugt.

Bronnen | instagram.com/trijntjeoosterhuis, show.nl, vrouw.nl
Foto | MMP

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op
 margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant