Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Slaapkamergeheimen onthuld: dit doen we het allerliefst als we niet slapen

slapen-kussen.jpg

Wist je dat we minstens een derde van ons leven in de slaapkamer doorbrengen? Niet zo gek als je bedenkt dat we op ons best zijn met acht uur slaap achter de rug. Maar er zijn meer dingen die we graag in de slaapkamer doen. Benieuwd naar welke dingen dat zijn?

Margriet samen met Auping

Bedrituelen

Zonder direct in detail te treden over wat we achter gesloten deuren in de slaapkamer uitspoken, zijn er genoeg andere rituelen te noemen waarvoor we graag ons bed opzoeken. Wat dacht je van heerlijk in bed een krantje lezen op zaterdagmorgen? Op zondag worden verrast met een ontbijtje op bed? Of nog even lekker televisie kijken of een boek lezen voordat je je ogen sluit? Zalig ontspannend. Hoewel? Niks is frustrerender dan continu te moeten stoppen met kijken of lezen omdat de kussens in je rug wegzakken.

Man leest krant in bed

Een extra steuntje in de rug

Al deze grote en kleine relaxmomentjes worden een stuk aangenamer als je ze in een comfortabel bed kunt doen. Een bed dat voldoende steun geeft en je alle ruimte geeft voor een fijne, ontspannen houding. En waarbij je zowel het hoofd-, rug- als voetgedeelte handmatig óf met een afstandsbediening kunt instellen op je ideale zit-of lighouding. Dan smaakt dat ochtendkoffietje in bed toch meteen liters lekkerder?

Verstelbare Auping spiraalbodem

Snurkers opgelet!

Lig jij elke nacht naast een snurker die je uit je slaap houdt, krijg je weleens commentaar op hoe zwaar je zelf ademt of ben je snipverkouden? Ook in dat geval biedt een verstelbaar bed uitkomst. Met gemak zet je het hoofdeinde een stukje omhoog waardoor de keel van de snurker ietsje opent en je stukken minder last hebt van elkaar. Welterusten! Ook een fijn voordeel: ’s morgens ’til’ je jezelf als het ware, met één klik op de knop, zo het bed uit.

Lattenbodem of spiraalbodem?

Natuurlijk heeft elke bedbodem zo zijn specifieke eigenschappen, kwaliteit en levensduur. Wist je dat de bedbodems van Auping op elke centimeter ondersteuning bieden? Ze hebben 10.000 ondersteuningspunten en dat voel je elke keer wanneer je uitgeslapen wakker wordt. Ook zorgen de spiralen voor voldoende ventilatie, waardoor je bed veel frisser blijft.

Benieuwd naar wat voor jou de beste keuze is? Laat je adviseren door de ervaren adviseurs bij een Auping Plaza in de buurt en profiteer t/m 17 juni van € 800 voordeel bij aankoop van een elektrisch verstelbaar bed!

 

Ook interessant