Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Single tijdens de feestdagen?

feestdagen.jpg

It’s the most wonderful time of the year! Of toch niet? Als je single bent, kunnen de kerstdagen nog wel eens een heikel punt zijn. Wat ga je doen? In je joggingbroek drie dagen netflixen op de bank? Of ga je toch in op die uitnodiging van vrienden om daar feest te komen vieren? 

Als je niet alleen op de bank wilt zitten en je ook niet het vijfde wiel aan de wagen wilt voelen, zijn er diverse mogelijkheden om je te vermaken.

  • Er worden talloze singlereizen georganiseerd met Kerst. Je kunt bijvoorbeeld naar een van de vele kerstmarkten in Duitsland, of naar de zon. Op www.kerstreizenvoorsingles.nl staat een overzicht.
  • Club Nouvelle in Amstelveen organiseert elk jaar op Tweede Kerstdag een X-Mas discofeest dat specifiek voor singles is bedoeld, maar waar niet-singles ook welkom zijn.
  • Ook op Tweede Kerstdag is er zo’n kerstfeest voor singles (40+), maar dan in Lake 7 in Zevenhuizen bij Rotterdam.
  • De Dominicuskerk in Amsterdam heeft op Eerste Kerstdag de hele dag open huis (inclusief diner). Er komen die dag gemiddeld vijftienhonderd mensen. Omdat het voor werkelijk iedereen toegankelijk is en de hele dag in het teken staat van contact met anderen is het de ideale plek om als alleenstaande binnen te stappen.
  • Iedereen heeft wel vrienden die ook single zijn. En zij kennen op hun beurt ongetwijfeld ook weer andere singles. En die kennen ook weer… enzovoorts. Je kunt je eigen singlesfeest (waarvan de naam uiteraard ‘Single Bells’ wordt) organiseren en iedereen twee of drie andere singles laten uitnodigen.
  • Tijdens Oud en Nieuw kun je met andere singles op Terschelling zeilen, wandelen, eten en drinken en feestvieren. Je verblijft op een traditionele klipper op het wad (single-events.org).

Ben jij ook single met de feestdagen? Valt het mee of valt het tegen?

Laat je reactie hieronder achter, of praat mee op Facebook.

Ook interessant