Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

SimpelSlank met Inge: ‘Stress en slecht slapen zijn niet goed voor mijn gewicht’

simpelslank-met-inge.jpg

Inge: “De derde week SimpelSlank ging me iets moeilijker af. Ik viel terug in oude eetpatronen doordat het druk was op het werk en ik minder uren slaap kreeg. In de avonduren kon ik veel moeilijker van de chocolade afblijven. De eerste avond was het nog een klein stukje. Maar naarmate de week vorderde, werd het elke avond steeds iets meer. Ik ben deze keer dus niet afgevallen maar ook niets aangekomen. Een weekje stilstand.

Ik blijf SimpelSlank volgen totdat ik op mijn streefgewicht zit en dat ook een tijd heb kunnen vasthouden. Tot nu toe ben ik vier kilo kwijt en dat motiveert me om door te blijven gaan. Ook al gaat het een week iets minder, ik houd mijn doel voor ogen en doe het voor mezelf.

De prachtige taart die mijn ene zus voor de vijftigste verjaardag van mijn andere zus had gebakken, heb ik bewonderd zonder er een hap van te eten. Ik blijf gewoon doorgaan met mijn gezonde menuutjes: lekker veel groente en een beetje vis.

SimpelSlank met Inge

SimpelSlank met Inge

Helaas is het nog niet gelukt om meer tijd vrij te maken om te sporten. Eén keer in de week is echt het maximale met mijn drukke leven. Ik voel bij het sporten al wel meer vooruitgang en ben toch trots als er aan het eind staat dat ik heb getraind ‘als een sportman’. Daarnaast maak ik in het weekend met mijn gezin en een voetbal een sportieve wandeling in het bos of op het strand, dus dat is weer extra beweging.”

SimpelSlank met Inge

SimpelSlank met Inge

Ook interessant