Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

SimpelSlank met Inge: ‘Vol energie teruggekomen van de sportschool’

inge-artikel.jpg

Inge: “Alweer de tweede week van SimpelSlank. Het resultaat van de eerste week was heel motiverend. Drie kilo minder gaf de weegschaal aan! Helaas blijf ik deze week een beetje stilstaan. Ik kan geen weerstand bieden aan de weegschaal – gelukkig wel aan snoep en chocolade – en sta er elke dag op. Dan blijkt dat mijn gewicht erg schommelt en dat geeft me het gevoel dat ik weer aankom. Terwijl ik me echt goed aan de voedingsvoorschriften houd en niet meer calorieën neem dan ik mag, sommige dagen zelfs minder. Kun je eigenlijk ook te weinig eten en daardoor aankomen?
Op de redactie hebben we veel gesprekken over afvallen. Geen dag gaat voorbij of het gaat over SimpelSlank. Toch voelt het plan niet als een dieet of lijnen, omdat je best veel mag en de recepten zo lekker zijn.

Deze week heb ik wel tijd vrijgemaakt voor de sportschool. Ik heb een goed schema, dat echt op mijn lijf is geschreven met cardio- en krachttraining. Ik moet alleen naast die ene keer in de week nog een tweede en als het kan zelfs een derde dag vrijmaken om te gaan sporten. Dat wordt mijn goede voornemen voor de komende weken. Ik ben in elk geval vol energie teruggekomen van de sportschool, dus wie weet…
 

Verleidingen waren er weer volop de afgelopen dagen. Onze stagiaire  nam afscheid met een heel lief en lekker pakketje en gaf op het kaartje aan dat ik best een keer mag zondigen ;-). Uit zelfbescherming heb ik het pakketje boven op de kast gezet. Ik had een perspresentatie met overheerlijke gebakjes. Heb ze wel even gefotografeerd, maar er niet van genomen. Als klap op de vuurpijl ging mijn oudste zoon zaterdagochtend brownies bakken, omdat hij daar meer zin in had dan in een boterham.  Ik heb een héél klein stukje gesnoept.

  

Doordeweeks is SimpelSlank goed vol te houden. Ik roerbak vaak een hoop lekker groenten bij elkaar met een lekker visje en een afgewogen portie volkorenrijst. Het verschil in de borden die op tafel komen, zit ‘m niet in het eten maar in het formaat van de porties. Voor mij een S-size en voor mijn man en zonen een L- of XL-versie.

Er komen in het weekend twee verjaardagen aan met belangrijke mijlpalen van vijftig en 75 jaar. Grote feesten waarbij ik zeker een keer een joker zal inzetten.

Het resultaat van deze week? Ondanks alle schommelingen is er toch een kilo af!”

Lees ook

Ook interessant