null Beeld

Samen aan de SimpelSlank-challenge

Deze Margriet-redacteuren lijnen vanaf 9 januari met je mee. Volg hun avonturen via margriet.nl/simpelslank en de SimpelSlank-nieuwsbrief.

Naam: Inge Truijens (45)

null Beeld

Functie: Chef Mode, beauty & Lifestyle

Hoeveel kilo wil je kwijt: 8 kilo

Waarom: De kilo’s gaan er de laatste jaren niet meer af en zitten echt op mijn buik en rond mijn taille. Niet echt gezond. Ik ben niet heel groot en wel wat voller dat toont gelijk als een propje.

Waar zie je tegenop: Dat ik afval maar niet op de juiste plekken. En het volhouden. Ik ben verzot op chocolade daar moet ik nu ook nee gaan tegen zeggen en dat is zó moeilijk. Ook nee zeggen tegen alle verleidingen die op mijn pad komen op de redactie.

Waar verheug je je op: Dat al mijn kleding lekkerder en mooier zit. En ik vind het heel fijn dat we het samen gaan doen. Dat is voor mij ook een stok achter de deur.

Naam: Annemarie van Looij (38)

null Beeld

Functie: Freelance Reportage Redacteur

Hoeveel kilo wil je kwijt: 10

Waarom: Tel de resterende zwangerschapskilo’s (die zitten er al meer dan een jaar op!) en de feestmaand bij elkaar op en je hebt iets te veel Annemarie. Ik zou graag naar mijn normale gewicht van voor de zwangerschap toewerken.

Waar zie je tegenop: De suikers laten staan. Ik ben een ontzettende zoetekauw en met twee kindjes is er altijd wel iets ‘snoeperigs’ in huis.

Waar verheug je je op: Dat ik dat mijn favoriete jurk weer aan kan

Naam: Bettina Voos (49)

null Beeld

Functie: chef Margriet.nl

Hoeveel kilo wil je kwijt: Ik wil deze maand zeker 5 kilo kwijtraken (tien, als ik echt eerlijk ben).

Waarom: Ik sport sinds anderhalf jaar en let sindsdien ook op mijn voeding. Ik ben bijna 20 kilo kwijt, maar merk dat ik mijn motivatie een beetje begin te verliezen. Sporten gaat nog goed, maar ik vind het moeilijk om 's avonds niet te snoepen. Deze challenge, samen met mijn collega's, is een mooie stok achter de deur.

Waar zie je tegenop: Weer streng zijn voor mezelf.

Waar verheug je je op: Dat ik me straks heel trots en blij (en een stuk lichter) voel.

null Beeld

Naam: Hélène Delhaas (50)

Functie: Adjunct Hoofdredacteur Margriet

Hoeveel kilo wil je kwijt: 'Zoveel mogelijk!' :)

Waarom: 'Ik ben 9 jaar geleden heel veel aangekomen tijdens de zwangerschap van mijn dochter. En 10 kilo zijn er gewoon nooit meer afgegaan. Maar met -5 ben ik al heel blij!'

Waar zie je tegenop: 'Geen glaasje wijn, geen toastje met Franse kaas, toekijken terwijl anderen snacken en snaaien, bewegen.. En zo kan ik nog wel even doorgaan.'

Waar verheug je je op: 'Grapje zeker? Of het moet de periode ná de challenge zijn, en ik een dunnere versie ben van mezelf (hopelijk).'

Colette Beijne (58)

null Beeld

Functie: culinair redacteur

Hoeveel kilo wil je kwijt: 'Ik wil 5 kilo kwijt.'

Waarom: 'Dat is beter voor mijn gezondheid en conditie.'

Waar zie je tegenop: 'Ik weet dat er een moment van stilstand komt en dan moet je volhouden.'

Waar verheug je je op: 'Dat ik mijn favoriete zomerjurk volgend jaar weer makkelijk aan kan.'

Samen gaan we de kilo's verslaan!

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden