Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Denk niet té veel na

lekker-in-je-vel-tip.jpg

We willen het allemaal: vrolijk door de dag heen fietsen, liefdevol genieten van kleine momentjes en het meeste uit ons leven halen. En dat op een manier die bij ons past. Daarom verrast Margriet je in de ochtend met een mooie spreuk of een grappig filmpje. Zodat jij iedere dag even een momentje hebt om hier bij stil te staan. Carpe diem!

Vandaag: Denk niet té veel na

Kun jij soms uren piekeren? Waarna het probleem eigenlijk alleen maar groter lijkt? Soms krijg je juist een heldere blik op een situatie door afstand te nemen. Misschien is het conflict op je werk, de onenigheid met je partner of de teleurstelling in je beste vriendin al deels opgelost door het wat tijd te geven. Of je verdriet of frustratie is een beetje gezakt waardoor je wat objectiever tegen de situatie aan kunt kijken.

Loop je ergens tegenaan? Laat het een paar dagen los en geef het wat tijd. Kijk er daarna opnieuw naar. Probeer het eens, het werkt!

Source: via Vicky on Pinterest

Meer inspiratie? Blader op je gemak door onze gallery!

 

Wat vind jij?

Laat een reactie achter of praat verder op onze Facebook pagina. Deel deze lekker in je vel tip met vrienden en familie door ons hieronder te liken!

Vind meer inspirerende tips op onze Gezondheid pagina.

Ook interessant