Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Mindtuning: Laat stress en angst achter je

stress-en-angst.jpg

Wie wil er nou niet het liefst optimaal presteren en zich op zijn gemak voelen? Veel mensen worden hierin belemmerd door stress, burn-out, angst, onzekerheid, een ongelukkige relatie of jeugd. Daarom zet Margriet.nl een aantal tips van het Mindtuning principe voor je op een rij, klik snel verder voor de volledige artikelen.

Mindtuning: Wees je eigen zuurstofmasker
“Wie is de belangrijkste persoon in je leven?! Dat ben jijzelf!”

Mindtuning: Jouw gedachtes zijn als een TomTom
“Wat gebeurt er als je in een navigatiesysteem intypt waar je nou juist níet naartoe wilt? Juist… de TomTom zal je keurig op dit adres afleveren. Zo werkt het ook met onze gedachtes.”

Mindtuning: Laat los en vertrouw
“Drukke baan? Stressvol gezinsleven? Door te realiseren dat je maar een klein onderdeel van de wereld om je heen bent is het makkelijker een stapje achteruit te doen en rust over je heen te laten komen.” 

Als grondlegger van Frijters Mind Tuning BV heeft Pieter zich vanaf 1992 bezig gehouden met het verbeteren van de kwaliteit van leven, relaties, inkomen en werk. Pieter heet iedereen van harte welkom die wil investeren in persoonlijke groei. Kijk voor meer informatie over cursussen op Mindtuning.nl

Ook interessant