Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Hilarisch én heel herkenbaar: dit kwartetspel over de overgang

herkenbaar-kwartetspel-overgang.png

Veel vrouwen in de overgang vinden het moeilijk over dit onderwerp te praten of schamen zich er zelfs voor. Thuis of met vriendinnen… En vaak hebben we geen flauw idee van wat kunnen verwachten. Zelfs voor de medische wereld is de overgang af en toe nog een raadsel. Gelukkig is dankzij het vermakelijke kwartspel ‘Overstroomkwartet’ van Francine Oomen praten overbodig en gooi je je schaamte, hop, overboord. 

Margriet in samenwerking met Nijgh & van Ditmar

Uitstekend voor het blubberbrein en op een speelse manier zeer informatief!

De overgang bespreekbaar maken

Schrijfster Francine Oomen bracht in april 2017 haar boek ‘Oomen stroomt over’ uit. Met succes, binnen no time stond ze op nummer 2 in de Bestseller 60. Het boek kreeg overweldigende reacties en maakte het onderwerp overgang weer bespreekbaar. Ze zette het woord ‘bleinblubber’ op de kaart, wij vragen ons af hoe snel deze toegevoegd gaat worden aan de Dikke van Dale.

Het Overstroomkwartet

Dit jaar verscheen het Overstoomkwartet: hét kwartetspel dat op een hilarische en leerzame manier de onderwerpen van de overgang onder de aandacht brengt. In het Overstroomkwartet van Francine Oomen kun je o.a. kwartetten sparen met onderwerpen als opvliegers, tang en mentale klachten. Maar ook nuttige survivaltips. Francine Oomen laat zien hoe je de overgang overleeft.

Nieuwsgierig geworden en wil je het Overstroomkwartet spelen? Bestel het spel hier.

Ook interessant