Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Lekker begin van de dag: Activia Fusion

young-happy-family-having-breakfast.jpg

 – In samenwerking met Activia – 

O zo belangrijk: begin je dag met een goed ontbijt. Dat zorgt voor nieuwe energie na een nacht slapen. Yoghurt en fruit bijvoorbeeld maken een gezond en lekker ontbijt. Saai? Niet met de nieuwe heerlijke yoghurts van Activia Fusion.

Activia Fushion 2Nieuwe smaken Activia: pas op voor smaakexplosies

Bosbes Açai en Framboos Lychee: het zijn twee overheerlijke smaakexplosies van fris fruit met bovenop een laagje milde, romige Activia yoghurt. Lekker bij je ontbijt, maar eerlijk is eerlijk: ook heel geschikt als tussendoortje of als afsluiting van de dag.

Dit is wat de proefpersonen vinden

De testers van hettestpanel.nl probeerden deze twee smaken. Maar liefst 96% van alle testers vindt de yoghurts van Activia Fusion lekker. Mild, vol van smaak, fruitig en niet zo mierzoet. Tiana (30): “Je proeft de smaken die erin zitten.”

Volgens Carolien (41) geeft Activia yoghurt een nieuwe impuls. Berna (45) eet normaal alleen naturel kwark of magere yoghurt, maar vindt deze fruityoghurts erg lekker. Bianca (58): “Doordat het niet meteen door elkaar is geroerd, is elke hap anders.”

Activia Fushion 1Romig en lekker

Bijna 7 op de 10 testers vindt Activia lekkerder dan andere fruityoghurts. “Milder en frisser,” zegt Sonja (50). Marion (54) vult aan: “De yoghurt is niet zo zuur en dikker en romiger dan andere.” Bella (37) vindt de combinatie van twee fruitsoorten uniek. “Bij andere merken is de fruitcombinatie vaak te zoet,” zegt Sandra (47). En volgens Barbara (46) te chemisch. “Deze Activia Fusions smaken echt naar fruit.” Marloes (42) vindt Activia een heerlijke yoghurt. “Ik heb alleen wel alles doorgeroerd, anders was de smaak voor mij iets te intens.”

Activia 4Op het boodschappenlijstje

88% van de 210 testers gaat Activia Fusion zelf nog een keer kopen. 89% raadt anderen Activia Fusion aan. Anke (40) “Ik heb familie en vrienden al verteld hoe lekker de nieuwe smaken zijn!” Volgens Linda (38) is het onweerstaanbaar lekker en Peronne (42) vindt Activia Fusion zó lekker, dat iedereen het een keer geproefd moet hebben.

Shan (41): “Dit moet je eigenlijk altijd op je boodschappenlijstje hebben staan.”

Ook interessant