Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Ken je deze tip tegen een kriebeloor al?

header-vogel.png

Jeuk in je oor is zó irritant. Zeker als je er niet even lekker in kunt peuteren of krabben – wat de jeuk overigens alleen maar verergert. Dan kun je beter een middeltje gebruiken dat wél verlichting geeft.

Margriet samen met A. Vogel

Jeuk is een veelvoorkomende oorklacht bij vrouwen. Het leidt behoorlijk af, zeker als je in gezelschap bent en niet ongegeneerd kunt gaan zitten krabben met een brillenpootje of de achterkant van een potlood. A.Vogel heeft een oorspray die de jeuk verlicht, waardoor de neiging om te krabben en peuteren minder wordt. We hebben hem laten testen door 104 vrouwen*, die allemaal weleens last hebben van een kriebeloor.

Ruim acht op de tien vrouwen geven aan dat de klachten zijn verminderd. “Makkelijk in gebruik en minder last van jeuk!”, zegt Helga (53).

 

Puur natuur en geen geknoei 

99 procent vindt het prettig dat A.Vogel Oorspray Jeuk een natuurlijk product is. De spray bevat een combinatie van natuurlijke kokosolie en zonnebloemolie met goudsbloemextract. Bovendien is de oorspray gemakkelijk te gebruiken, vindt 96 procent van de vrouwen.

A.Vogel Oorspray Jeuk krijgt een gemiddeld rapportcijfer 8,1.

Niet tevreden? Geld terug

Ben je niet tevreden over A.Vogel Oorspray Jeuk? Op avogel.nl lees je hoe je je geld terugkrijgt. Hier vind je ook informatie over A.Vogel Oorspray Oorsmeer, die overmatig oorsmeer tegengaat.
A.Vogel Oorspray Jeuk is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
KOAG/KAG-nummer: 11-0818-1160

*Beoordeeld door 104 vrouwen via hettestpanel.nl – juni 2018

Ook interessant