Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Je leefstijl als medicijn? Het is mogelijk

foodfirst-beeld.jpg

We willen allemaal graag gezonder leven. Dit gaat niet altijd zomaar, vooral niet voor mensen die bijvoorbeeld last hebben van een hoge bloeddruk of diabetes. De meeste mensen willen wel toewerken naar een gezonde leefstijl, maar weten (nog) niet precies hoeveel ze hiervoor moeten bewegen en wat ze nou precies moeten eten. Wat doen we nou wel goed en wat niet? En hoe vaak moeten we nou sporten per week? Dit platform kan je helpen om die gezonde levensstijl te creëren, te versterken of aan te vullen!

Margriet samen met FoodFirst Network

Voedsel als de bron van gezond leven
FoodFirst Network is meer dan alleen een recepten database. Als lid van het platform ontvang je weekmenu’s op maat. Deze weekmenu’s bevatten speciale recepten die afgestemd zijn op jouw wensen. Wil je afvallen, je hoge bloeddruk verlagen of heb je diabetes of een voedselallergie? Je krijgt elke dag inspiratie, voor zowel ontbijt, lunch als diner. De recepten zijn gezond, superlekker en toegankelijk. Bij elk recept hoort een video waarin je precies ziet hoe je het gerecht moet klaarmaken. Op die manier kan je gerecht niet mislukken.

Je dagelijkse portie beweging
Bewegen is belangrijk, maar soms is het lastig om op een drukke dag nog een stuk te gaan wandelen, rennen of de sportschool in te duiken. Met work-outvideo’s voor zowel beginners als gevorderden en handige tips is het mogelijk om op een eenvoudige manier in- en om het huis meer te gaan bewegen. Fan van yoga? Met de complete yoga work-outs op verschillende niveau’s kun je ontstressen, een energieboost krijgen of je soepelheid trainen. Het maakt niet uit of je nou een kwartier tijd hebt of een uur.

Leefstijl als medicijn
Heb je last van een allergie, een hoge bloeddruk, ben je diabeet of wil je gewoon gezonder leven? Iedereen is welkom. Met behulp van tips en tricks van experts zoals artsen, voedingsdeskundigen, diëtisten en psychologen kom je meer te weten over een gezonde leefstijl en hoe die leefstijl kan dienen als medicijn.

FoodFirst Network is een platform waarbij het allemaal draait om een gezonde levensstijl voor jou. Het biedt gezonde recepten, toegankelijke work-outvideo’s en tips en tricks van allerlei experts op het gebied van voeding, bewegen, slaap en ontspanning. Het platform is reclamevrij en onafhankelijk.

Probeer nu een maand gratis! Meld je aan via Foodfirstnetwork.nl

Ook interessant