Margriet logo
null Beeld

Hoeveel weet jij over je gezondheid?

Heb je je voorgenomen dit jaar gezonder te gaan leven? En ben je op zoek naar inspiratie tot een meer bewuste, verantwoorde lifestyle? Bezoek de Nationale GezondheidsBeurs op 11, 12, 13 of 14 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht. Met 40.000 bezoekers en 300 exposanten is het de grootste consumentbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

De GezondheidsBeurs is een actuele en inspirerende beurs voor iedereen die bewuster wil leven. Elke dag start met een spetterende opening waar iedereen energie van krijgt. Daarna kan je je laten inspireren en informeren op de beurs. De beurs is opgedeeld in zes overzichtelijke thema’s:

Medisch & Zorg

Antwoord op vele medische vragen. Van veelvoorkomende tot uitzonderlijke klachten. Van eerste kennismaking tot second opinion. Onderzoek, preventie en behandeling. Informatie over verschillende behandelmethoden. Voorlichting, presentaties en persoonlijk advies rond veelvoorkomende ziekten en aandoeningen. Thematische paviljoens van (patiënten)verenigingen en instellingen.

Eten & Drinken

Lekker eten kan ook gezond(er) zijn! Leer hoe het lekker(der) te bereiden. Ontdek verrassende voeding die past binnen een gezonde leefstijl. Van kooktips tot dieetadvies, van powerfruit tot vitamine boost, van recept tot mineralenwijzer. Wat te kopen, hoe te bewaren, te bereiden en te genieten? Bakken, braden, koken, grillen of frituren? Gezond leven vraagt om bewust eten en drinken!

Sport & Fitness

De zone met gevarieerd aanbod aan sport, reizen, gezond bewegen en fitness. Interactieve workshops en workouts, presentaties en advies op maat. Van persoonlijk trainingsschema tot actieve en gezonde groepsvakantie. Van sportschool tot sportkleding. Van hometrainer tot fiets. Houd het lichaam in goede conditie. Stilzitten is geen optie!

Body & Mind

Is een bewuste levensstijl iets voor jou? Dit jaar extra aandacht voor het thema Natuurlijk Mooi in Balans. In de Body Mind Lifestyle zone bieden deelnemers je een unieke ervaring en een breed aanbod voor een geïnspireerd, gezond en gebalanceerd leven. Laat hier je zintuigen prikkelen op het gebied van integraal welzijn, zingeving en persoonlijke groei met o.a. Mindfulness, Yoga, Pilates, Oosterse bewegingskunst, Ayurveda, Ontspanning, Opleidingen & coaching, kleding & lifestyle producten. Het thema wordt gerealiseerd i.s.m. Evado Lifestyle.

Beauty & Verzorging

Gezond van top tot teen. Deze zone biedt een divers aanbod van beauty- en verzorgingsproducten. Van huid tot haar, van oog tot oor, van mond tot voet. Van persoonlijke hygiëne tot natuurlijke make-up. Uitgebreide checks en persoonlijk advies. Welke middelen helpen echt? Welke ondersteuning bevordert de juiste lichaamshouding? Goede raad op maat!

eHealth & Technology

Ontwikkelingen, innovaties en primeurs uit het digitale tijdperk. Straks minder naar de dokter dankzij onze smartphone? Hoe verandert nieuwe technologie onze gezondheid? Hoe verbetert en ondersteunt eHealth de gezondheid? Meten en controleren via internet? Zorg en advies op afstand met teleconsultatie en telemonitoring? Ontdek domotica, robotica en gezondheid-gadgets als smartgames, -apps, -watches en -armbanden.

NIEUW! Avond seminar

Op 12 en 13 februari is er een avondseminar waar je je voor op kunt geven. Internationale sprekers van verschillende disciplines en achtergronden op het gebied van gezondheid, welzijn en levenskunst delen hun kennis, ervaring en levenswijsheden, voeden je geest, raken je hart en beroeren je ziel.

Korting op een entreekaartje en maak kans op een VIP diner!

Koop nu kaarten op de site van Nationale GezondheidsBeurs en gebruik de code "Margriet" in het actiecodeveld. Dan krijg je 50% korting op de reguliere toegangsprijs.

Onder de bezoekers van het avondprogramma verloten wij 2 VIP- diners met een auteur of spreker van jouw keuze. Bestel je tickets online en geef jouw ticketcode door via redactie@margriet.nl. Geef in deze mail aan wat jouw hart sneller doet kloppen in de ontmoeting met jouw favoriete auteur. Misschien maak jij dan kans op een bijzondere ontmoeting, een boekenkorting en een gesigneerd boek!

Dit is je kans om de auteur beter te leren kennen en de vragen te stellen die op je lippen branden.

null Beeld

Je kunt dineren met Kris Verburgh, Baptist de Pape, Max Strom, William Cortvriendt of Patrick van Hees. Winnaars krijgen het diner cadeau!

Winnen

Margriet mag 10x 2 tickets verloten. Kans maken? Vul dan dit winformulier in. Winnaars krijgen een bericht.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden