null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Hoe gezond ben jij? Doe nu gratis de Persoonlijke Gezondheidscheck

Wil je weten hoe gezond je bent? Met de Persoonlijke Gezondheidscheck van het NIPED, ontwikkeld in samenwerking met onder andere de Hartstichting, krijg je een advies op maat. Normaal kost deze test een tientje, maar tot en met 22 maart kun je ’m gratis doen.

De Persoonlijke Gezondheidscheck van het Netherlands Institute for Prevention and e-Health Development (NIPED) is wetenschappelijk onderbouwd en stelt vragen over voeding, beweging, roken, alcohol en stress. Invullen kost een halfuurtje, daarna krijg je een gezondheidsrapport met een persoonlijk advies om gezonder te leven. Je ziet ook waar je goed op scoort en op welke punten je je leefstijl kunt verbeteren.

Normaal een tientje, nu gratis

Normaal kost de Persoonlijke Gezondheidscheck € 9,95. Maar in de periode dat het programma RTL Gezondheidstest op televisie te zien is, tot en met 22 maart, kan iedereen de check gratis doen. Tegen betaling kun je de test uitbreiden met extra metingen. Als je werkgever, gemeente of verzekeraar bij dit initiatief is aangesloten, kun je die extra’s vergoed krijgen.

RTL Gezondheidstest

In het nieuwe RTL-4 programma stellen Wendy van Dijk en Ruben Nicolai zeven weken lang vragen aan BN’ers, aan het publiek en aan de kijkers thuis. Als kijker kun je meespelen en zelf je gezondheid testen via de RTL Gezondheidstest-app. Deze app geeft je een eerste indruk van hoe het ervoor staat met je gezondheid. De Persoonlijke Gezondheidscheck is uitgebreider en geeft meer inzicht. Deze test is ontwikkeld in samenwerking met allerlei gezondheidsorganisaties, zoals de Hartstichting, het Longfonds en het Diabetes Fonds.

Naar de Persoonlijke Gezondheidscheck >

Ook interessant om te lezen

Bekijk ook

Gympen weer wit maken? Daar is maar één product voor nodig. Het is spotgoedkoop en je hebt het ongetwijfeld in je beauty-voorraad…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden