null Beeld

Hier worden bekende bloggers blij van!

- in samenwerking met NIVEA -

Het geheim om er jonger uit te zien is eenvoudig: lach, en lach veel! Uit onderzoek van NIVEA blijkt dat een lach gemiddeld twee jaar van je leeftijd af haalt. Zeven bloggers geven hun redenen om te lachen.

Onderzoek

Aan tweeduizend mensen vroeg huidverzorgingsmerk NIVEA om de leeftijd te schatten van twaalf vrouwen die ieder drie verschillende emoties uitbeeldden: blij, neutraal en verdrietig. De emotie met het grootste effect is de blije emotie: hierbij werden de vrouwen ruim twee jaar jonger geschat.

Bloggers vertellen

NIVEA heeft zeven internationale bloggers gevraagd wat hun redenen om te lachen zijn. Waaronder Rose van stoerevrouwensporten.nl: "Ik word vrolijk van heerlijk hardlopen met mijn vriendin!"

Meer inspirerende bloggers en hun reden om te lachen zie je in dit filmpje:

Ook al helpt lachen om er jonger uit te zien, het voorkomt helaas niet dat we rimpels krijgen. Het is daarom belangrijk om ook je huid in goede conditie te houden om er mooi én jong uit te blijven zien. Maar met welk product?

null Beeld

De wetenschappers van NIVEA waren 15 jaar geleden een van de eersten die het huideigen co-enzym Q10 verwerkten in gezichtsverzorgingsproducten. Als je ouder wordt, daalt de hoeveelheid Q10 in de huid. De huidcellen zijn hierdoor minder beschermd waardoor je huid wat slapper wordt en rimpels ontstaan. NIVEA Q10plus helpt om deze fijne lijntjes en rimpels tegen te gaan. Meer weten? Klik hier!

Er zijn zoveel redenen om te lachen! Wat zijn jouw Q10 redenen om te lachen? Deel het met de hashtag #Q10RedenenomteLachen.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden