Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Brief van een overleden dierbare. Heb jij er een ontvangen?

art-mar.jpg

Een mooi idee: herinneringen doorgeven aan je kinderen, familie of vrienden. Een levensverhaal dat wordt verteld door middel van foto’s en brieven bijvoorbeeld. Of een verzameling van dierbare items die samen een mooi aandenken vormen. Margriet is op zoek naar ontvangers van mooie berichten van een dierbare die overleden is.

Elk levensverhaal is uniek en het waard om te worden verteld. De lagere schooltijd, die eerste liefde, een trouwdag en de fijne kampeervakanties in Frankrijk. De tegenslagen die je hebt overwonnen en de momenten van diep geluk. Misschien wordt er een heel boek van gemaakt met de leukste foto’s van vroeger. Een mooie manier om het verleden te laten herleven en te verwerken. En een bijzonder document om te ontvangen van een overleden dierbare op een speciaal moment zoals je trouwdag of tijdens je zwangerschap. Het hoeft niet meteen een heel boek te zijn, een brief van iemand die er niet meer is, kan heel veel troost bieden. Hoe bijzonder is het om een bericht te krijgen van je moeder die er niet meer is op het moment dat je zelf moeder wordt?

Deel je verhaal

Heb jij een speciaal bericht ontvangen van een dierbare die overleden is? Een levensgeschiedenis met foto’s of een doos met dierbare spullen? Wanneer en van wie? Laat het ons weten! De lezeressen met de mooiste verhalen mogen hun verhaal vertellen in Margriet.

Ook interessant