Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Zo ga je de herfstdip te lijf!

herfstdip.jpg

Oh wat was het fijn die lange (na)zomer, maar het wordt nu toch echt tijd om afscheid te nemen. De kaarsjes weer aansteken bij het vroege avondlicht is best knus, maar de korte dagen kunnen ook voor een gevoel van lusteloosheid zorgen. Ligt een herfstdip bij jou op de loer? Met deze 4 tips ga jij fluitend het najaar door. 

Margriet samen met Just2Bfit

Ga naar buiten

Het klinkt waarschijnlijk erg aanlokkelijk om een gure herfstdag al Netflixend op de bank door te brengen, maar trek juist dan je regenjas aan en ga naar buiten. Op het moment dat jij die deur achter je dichttrekt, met je snoet in de wind staat en de regendruppels trotseert, zul je merken dat je je direct beter voelt. Voel de wind door je haren waaien, laat de regen je gezicht besproeien en wees gewoon weer eens lekker kind. Banjer door de plassen, raap de mooiste herfstbladeren bij elkaar en maak een sprintje naar de volgende schuilplek. Je zult zien dat jij met energie voor tien weer thuiskomt.

Slaap voldoende

Heb jij het gevoel dat je toe bent aan een winterslaap? Je bent niet de enige. Geef jezelf in het najaar de ruimte om meer te slapen. Ga op tijd naar bed, kruip met een goed boek en een dekentje op de bank en laat vooral je telefoon op standje vliegtuigmodus staan. Het najaar is de perfecte periode om uit te rusten, voldoende te slapen en zo je energielevel op peil te houden.

Denk positief en lach veel

De allerbeste manier om van een herfstdip af te komen is door een lekker potje te lachen. Door even heerlijk te schuddebuiken komen er endorfines vrij in je hersenen die je een gelukzalig gevoel geven. Daarnaast geeft een goede lachbui energie, net als positief denken. Iemand die positief in het leven staat is over het algemeen gelukkiger, vrolijker en heeft dus meer energie.

Help jezelf een handje

Doe je onwijs je best je energielevels op te krikken, maar zie je nog geen resultaat? Help jezelf een handje en neem een voedingssupplement. 2BActive van Just2BFit helpt je om je uithoudingsvermogen en spierkracht te verbeteren, maar laat je lichaam ook sneller herstellen na inspanning. Zoek je meer een dagelijks steuntje in de rug? 2BComplete zorgt voor betere opname van voedingsstoffen en draagt bij aan een betere algehele gezondheid. Zo sta jij je mannetje dit najaar.

Iets voor jou? Neem een kijkje op www.just2bfit.nl.

Ook interessant