null Beeld

Gezonde start na de feestdagen met Jacqueline van Lieshout

Heb jij het voornemen om 2015 gezond te starten? Doe dan mee met de Margriet Fit Challenge waarbij je dagelijks tips krijgt van detox-coach Jacqueline van Lieshout. Zij coacht je in 60 dagen naar een gezonde(re) leefstijl. Hierbij een kleine introductie van Jacqueline wat je kunt verwachten.

Na de feestdagen liggen velen van ons met de broek op de vreethaak op de bank. In je hoofd slaat een moker met volle kracht tegen je slapen en het licht van het nieuwe jaar willen we het liefst buiten houden. We zijn alles zat! De pompeuze kerstdiners, veel drank, amuses, kerstkransjes met schoonouders en uitgebreide desserts. We willen maar een ding: reinigen, fit zijn en afvallen. Het doel van dit nieuwe jaar is ‘to be in our best shape EVER’. Hoe ga je dat doen? Waar moet je beginnen in de voedingsjungle?

Een dieet is een gedoe, saai, ellendig en afzien. Op eigen houtje sapvasten of andere zware kuren zijn zeker niet voor iedereen geschikt en veel mensen denken na vier dagen: “doe mij een tosti en een fles wijn!” Je kunt je dus afvragen, wat zou ik idealiter willen? Simpel! Dit:

- heerlijk en echt eten

- onbeperkte hoeveelheden van dit heerlijke eten

- einde van de saaie elke-dag-hetzelfde maaltijden en het ontdekken van een nieuwe manier van eten (zowel voor ontbijt, lunch, tussendoor en diner)

- iedere dag smullen met geluiden als ‘mmmm..’ met je ogen dicht

- mega veel energie

- fantastisch slapen

- afvallen

- nooit honger

- blijer, lichter en soepeler

- veel betere darmwerking

- prachtige huid

- weer zin in.. van alles!

En het belangrijkste: een blijvend effect na een aantal weken een andere manier van eten en drinken. Je snapt het. En wil het anders. Het fijnste is, dat doe je met gemak!

Doe mee met de Margriet Fit Challenge en maak een gezonde start in 2015!

Over Jacqueline van Lieshout

Jacqueline van Lieshout is detox-coach en auteur van onder andere het boek In 28 dagen van gifbelt naar tempel. Een boek dat iedere lezer (en dus eter) zal inspireren om het eigen voedingspatroon onder de loep te nemen, beter te kiezen en vervolgens veel meer te genieten!

Ze houdt van pure, eerlijke voeding en het bewust worden van wat je nu allemaal eet en drinkt. Niet door op bleekselderij en radijzen te leven, zuurkoolsap te drinken of pakjes en zakjes te gebruiken, maar door échte voeding, ook toepasbaar in een druk leven en met maar één doel: stress-vrij genieten van alle variatie en heerlijke smaken. Kijk ook op www.detoxcoach.nl.

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden