Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Geen stress meer tijdens de feestdagen!

zo-kom-je-minder-kilos-aan-tijdens-de-feestdagen.jpg

– De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland –

Verrukkelijke, goedgevulde schalen met lekkernijen, kransjes uit de boom, de lekkere drankjes… Als er één periode in het jaar is dat je niet aan de lijn wil doen, dan is het wel de decembermaand! 

Vergeet dan ook woorden als lijnen en diëten. ‘Verlicht de feestdagen’ draait om een gezonde leefstijl, laat je genieten en met aandacht alles proeven, voor een feestmaand waar je met plezier op terugkijkt. ‘Verlicht de feestdagen’, de campagne van de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) laat je door kleine aanpassingen gezonder en energieker voelen. Klaar voor het nieuwe jaar en je hoeft je geen zorgen meer te maken over goede voornemens!

Vind-ik-leuk

Nieuwsgierig geworden? Volg de Facebookpagina van de BGN. Deze pagina is speciaal voor de feestdagen omgetoverd tot een fijne omgeving, waar je gezonde recepten, tussendoortjes, beweegtips en tips voor ontspanning en balans kunt vinden.

In je agenda

Ook De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland vind je met haar eigen stand op het Margriet Winter Festival. Van 18 t/m 24 november 2016 zijn zij aanwezig om je te informeren en je met handige tips weer naar huis te sturen. En wie weet win je het kookboek ‘Vrolijke Tafel – Feestrecepten voor elke dag’ van Karin Luiten, door mee te doen met de quiz. Perfect, en net op tijd, voor de feestdagen.

zo-kom-je-minder-kilos-aan-tijdens-de-feestdagen

Ook interessant