Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Gezond en slank met je eigen eetdagboek

eetdagboek.jpg
EetdagboekAl jaren de wens om bewuster te eten? Met de handige Mijn Eetmeter app van het Voedingscentrum kom je er niet meer onderuit! Al 200.000 mensen werken aan hun eetpatroon via deze app. Nu extra handig omdat je geen computer meer nodig hebt. Waar je ook bent, met een smartphone is je eetdagboek altijd up-to-date. Ook als je even buiten de deur een ijsje gaat halen!

Lief dagboek…

De Mijn Eetmeter app geeft persoonlijke voedingsadviezen, gebaseerd op leeftijd, gewicht, geslacht en bewegingsniveau. Zet alles wat je eet in de app en je ziet meteen of je niet te veel calorieën eet, en of je wel alle voedingsstoffen binnenkrijgt volgens de Schijf van Vijf. Ook krijg je grip op je gewicht met de ingebouwde BMI-meter.

Betrouwbaar inzicht

Mijn Eetmeter app geeft inzicht in 25 verschillende voedingsstoffen: van vitamines en mineralen, tot vetten en koolhydraten. Alle gegevens komen uit de Levenmiddelendatabank van het Voedingscentrum en RIVM. Hiermee ben je altijd verzekerd van de meest betrouwbare gegevens over je voeding. Gebruikers kunnen ook offline gegevens invoeren, zo gauw er weer een internetverbinding is, worden alle gegevens gesynchroniseerd.

Download de app

De app is gratis te downloaden in de iPhone-store. De Android-versie van de app zal binnenkort verschijnen. Kijk voor meer informatie op www.mijnvoedingscentrum.nl.

Ook interessant