Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Een extra steuntje in de rug in de overgang naar een nieuwe levensfase? Probeer dit eens!

vrouwwater.jpg

Een volgende levensfase kan verschillende soorten klachten met zich meebrengen. Je bent sneller vermoeid, transpireert meer en hebt last van onrustige spieren. Hoe ga je hiermee om?

Margriet samen met Supradyn Femina Comfort 45+

In de overgang naar de volgende fase in je leven kun je wel wat extra energie gebruiken. Want we willen graag blijven doen waar we gelukkig van worden. Gezond eten, veel water drinken en een goede nachtrust kunnen al veel bijdragen, maar soms kun je zelfs met deze gezonde eetgewoontes je nog rusteloos voelen. Supradyn Femina Comfort 45+ kan hulp bieden, in mei hebben we een oproep geplaatst waarin we vroegen wie dit product wilde testen, hierbij de ervaringen van de insiders op een rijtje.

Ervaringen van insiders Supradyn Femina Comfort 45+ 

De insiders hebben het product twee weken getest en tijdens deze periode hebben ze een Sleep Calender bijgehouden. Met behulp van emoji’s en sterren konden de insiders de volgende punten bijhouden:
1. Heb jij Supradyn Femina Comfort 45+ dagelijks gedronken?
1. Hoe goed heb jij geslapen?
2. Hoe energiek voel jij je vandaag?
3. Heb jij last gehad van onrustige benen?

Klaar voor de start!

‘Ik ga als insider aan de slag met Supradyn Femina Comfort 45+. Juli wordt mijn maand!’

Een update na de eerste week

‘De start begon met onrustige benen, dacht even dit mag en kan echt niet! Wat te doen stoppen of toch even doorgaan Ik ben doorgegaan en nu gaat het super fijn!’

Ervaring na twee weken

‘Ik ben tevreden en door gegaan na de 14 dagen. Ik ben nu met een 3e doosje bezig! Zeer tevreden en veel minder opvliegers.’

Probeer het zelf

Supradyn Femina Comfort 45+ is een voedingssupplement dat magnesium en kalium bevat. In periodes van stress of de overgang naar een nieuwe levensfase ondersteunt magnesium bij de verlichting van vermoeidheid, en het zorgt mede voor ondersteuning van de spieren. Ook kalium draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Een verpakking Supradyn Femina Comfort 45+ bestaat uit 14 zakjes bruispoeder, bedoeld om er elke dag eentje op te lossen in een glas water. Het drankje met frisse citrussmaak is handig in een fase dat je geregeld zweet en op die manier vocht verliest.

Gebruik het tijdens periodes van transpiratie en/of ter ondersteuning van je spieren. Heb je voornamelijk ’s nachts verschijnselen? Drink het dan voor het slapengaan. Als je het juist overdag ervaart, neem het dan bij het ontbijt.

 

Ook interessant