Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Gezondheid

Een dagje meekijken op de boerderij? Hier wil je naartoe

dutch-farm.jpg

Op Tweede Pinksterdag: maandag 10 juni openen 69 boerenfamilies hun staldeuren voor de Campina Boerderijdagen. Je kan op deze dag een kijkje nemen op de boerderij. Altijd al willen weten waar onze melk vandaan komt? Dan is dit écht iets voor jou.

Margriet samen met Campina

Met 69 open staldeuren gaat er vast één bij jou in de buurt open. Wil je weten waar je een bezoekje kunt brengen? Check dan even de lijst met deelnemende boerderijen.

Wat is er allemaal te doen tijdens de Campina Boerderijdagen? Nou, heel veel dus! Er is van alles te beleven, voor jong en oud. De boer laat aan de hand van leuke spelactiviteiten zien hoe melk van de grazende koeien in de wei terecht komt in het glas thuis op tafel. Ga jij ook?

Melkpakvissen, melkwegrace of levensgroot memory?

Lekker een glas melk in de ochtend! Maar heb je wel eens nagedacht over hoeveel melkpakken een koe per dag produceert? Kom erachter door naar het juiste antwoord uit het hooi te vissen!

Of leg een uitdagend parcours af over tractor banden, strobalen en nog veel meer obstakels. Lekker sportief! En leerzaam, want tijdens dit parcours kom je erachter hoe je glas melk van de boerderij uiteindelijk bij jou thuis op tafel belandt.

Wat wordt er allemaal gemaakt van de melk van de koe? Tijdens het levensgroot memory krijg je antwoord op deze vraag. En kun je niet wachten? Speel dan alvast het memoryspel hier online!

Kom je ook?

Voor de boeren is het wel zo fijn om te weten of jij langs wilt komen. Schrijf je daarom in voor de Boerderijdagen. Veel plezier!

Een lekker dagje buiten in de Nederlandse natuur, maar helaas gaat die natuur steeds verder achteruit. Met z’n allen kunnen we bijdragen aan het helpen van onze natuur. Dat doet Campina ook, de boeren van Campina besteden extra aandacht aan koe, natuur en klimaat. Deze Campina producten zijn voorzien van het PlanetProof-keurmerk. Ontdek op Campina’s duurzaamheidspagina hoe steeds meer boeren bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ook interessant